Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

kika-row-smaller-full-banner

KiKaRoW

In het voorjaar/zomer van 2019 roeit KiKaRoW 1.400 km door Nederland, het 'Rondje NL’. Ex-kinderkanker-patiënten en hun familieleden roeien in 14 weekenden samen met bekende en minder bekende roeiers in estafettevorm langs 60 roeiverenigingen in Nederland. Het doel is om samen met de deelnemende roeiverenigingen € 500.000,= in te zamelen voor ‘project Later’. Dit is een researchproject dat speciaal in het teken staat van de langetermijneffecten van de behandeling van kinderkanker. Wil je hierover meer lezen, klik dan hier.

Wat gaan we als RV Weesp doen?

Ook RV Weesp doet mee aan KiKaRoW! Op 14 juli zal ‘the Vin’ bij onze vereniging langsvaren. Door middel van fundraising-acties hoopt RV Weesp een bedrag van €10.000,= in te zamelen. Maar daar hebben we onze leden hard bij nodig.

 Lees hier alles in onze flyer!

 

We hebben al € 2.208,30 opgehaald voor KiKaRoW !
(stand 22 juni 2019)
Help ons naar het doel van € 10.000!

Dus wat kan jij doen?

Roei mee op 14 juli en laat je sponsoren door familie, vrienden, collega’s, kennissen of wie dan ook. Of verzin zelf en/of met je roeiteam een andere mooie actie. Ga bijvoorbeeld een wedstrijd roeien waarbij je je laat sponsoren …. werk je in het zweet op de ergometer voor geld …. organiseer een bingo of verkoop taarten voor dit goede doel … Bedenk dus ludieke acties hoe we met elkaar KiKaRow Rondje NL kunnen helpen. Natuurlijk zijn alle donaties welkom!

 

Hoe houden we de score bij?

Meldt je met je actie aan bij de KiKa-commissie via het mailadres worakik.[antispam].@rvweesp.nl  zodat je activiteit op de website vermeld kan worden. En niet onbelangrijk: doneer het verzamelde geld via de KiKaRow-knop onderaan deze pagina. Op deze manier wordt het voor onze roeivereniging duidelijk hoeveel geld we met elkaar aan het verzamelen zijn, terwijl het bedrag direct wordt bijgeschreven op KiKaRoW.

 

Heel veel succes!

Jeanine de Bruin, Joost Zuidberg, Jody Braam of Leontine Kellaway

 

Doneren? Klik hieronder (geld wordt direct bijgeschreven op KiKaRoW)

doneer-hier  

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 23 juni 2019

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis