Lustrum 45 jaar

Onze roeivereniging zorgt al 45 jaar voor heel veel mooie persoonlijke momenten en vriendschappen en maakt bovendien actief deel uit van de Weesper samenleving. Niet voor niets is het thema van ons 9e lustrum-feest dit jaar dan ook: PASSIE, PLEZIER & VERBINDING.

Fotowedstrijd

In de aanloop naar ons lustrumfeest nodigen wij iedereen uit om zijn/haar leukste, mooiste, geweldigste foto's in te sturen. Kies een foto dit past bij de thema’s: Passie, Plezier en Verbinding. Meerdere inzendingen mogelijk. Maak kans op dat je foto wordt uitvergroot en een ereplaats op de fotogalerij krijgt. Daarnaast wordt op 3 juni een winnaar gekozen met mooie pijzen:  een tegoedbon, aangeboden door respectievelijk Restaurant Weesperplein, Café Restaurant Aaltje en ’t Heertje Eten en Drinken. Doe allemaal mee en stuur je foto's in voor 13 mei 2023 naar: djirtsdewotof.[antispam].@rvweesp.nlMeer informatie en voorwaarden klik hier. 

Taart

Op een feest mag geen taart ontbreken. Hierbij nodigen wij jou uit om een taart te bakken, die we gezamenlijk op de dag zelf gaan opeten. Geef je hier op via het registratieformulier.

 

 

Lustrum feestdag zaterdag 3 juni 2023

Het dagprogramma

De lustrumcommissie heeft een prachtig programma voor de feestdag georganiseerd. Kom dus allemaal en geeft je op voor de dag of een aantal delen van de dag: alles kan! Geef je hier op.

09:30 - 10:00  Welkom

Welkom op de vereniging en de start van deze lustrum feestdag.

10:00 - 12:00 Vlootschouw 

Na ontvangst gaan we ons klaarmaken voor de vlootschouw. Na de vlootschouw nuttigen we onze meegenomen taart, die gevolg wordt door een online quiz.

Een vlootschouw is een eeuwenoude traditie uit de scheepvaart veelal afgenomen door hooggeplaatste personen. Tijdens de vlootschouw te water staat de hoogwaardigheidsbekleder op de kade en de boten trekken achter elkaar aan deze persoon voorbij.  Wij geven een signaal van eerbied en de afnemer van de vlootschouw zal hierbij teruggroeten. We zijn trots dat de vlootschouw wordt afgenomen door Seada van den Herik, voorzitter KNRB. Doe mee en geef je op. Maximum 80 personen kunnen deelnemen. Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot. 

12:30 - 14:00 Online quiz en broodjeslunch

Weet jij alles over roeien en onze roeivereniging dan is deze online quiz iets voor jou. Neem je mobiele telefoon mee. Er zijn mooie prijzen te winnen, tegoedbonnen aangeboden door respectievelijk Restaurant De Kruidenier, ’t Hoekje en nogmaals ’t Hoekje.

Voor iedereen (die zich heeft aangemeld) staat er een gezonde broodjeslunch klaar. 

14:00 - 16:00  Chinees roeien en ergometerwedstrijd

Na de gezonde broodjeslunch gaan we Chineesroeien. Laat je verrassen. Ook is er een heuse ergometerwedstrijd, waarbij een proefpakket Wispe op het spel staat. Geef je op via het registratieformulier.

16:30 - 17:00 Borrel

Tijdens de borrel maken we de winnaars van de fotowedstrijd en ergometerwedstrijd bekend.

17:00 - 18:00 Lezing 

Een speciale gast komt een lezing geven.

18:00 - 22:00 Diner en feest

We sluiten de dag af met heerlijk eten. Aansluitend kunnen we onder genot van een drankje feesten op de muziek van DJ Paul.

Inschrijven

We verwachten iedereen op deze schitterende dag! Maar vergeet je niet in te schrijven. Doe het snel hier of via https://www.rvweesp.nl/inschrijven. En blokker zaterdag 3 juni meteen in je agenda. Tot dan!

 

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 8 maart 2023

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis