Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Nieuws vanuit het Bestuur

Geplaatst op 15-01-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

2022-aed

Beste leden, vanavond hadden we onze Nieuwjaarsreceptie gepland, maar ja... in ieder geval wensen we jullie veel goeds en gezondheid toe voor 2022. En hopen we snel weer terug naar normaal te kunnen!

De nieuwste coronaregels, morgen 15 januari ingaand, houden het volgende in voor zover wij het goed begrepen hebben: roeien mag weer in alle C-boten en gladde boten, met uitzondering van de 8. Niet alle informatie is helemaal helder, maar dat volgt zo spoedig mogelijk. En belangrijk: geen lege bankjes meer, geen 1.5 meter afstand in de boot. Wel dringend advies om mondkapjes bij het tillen van de boten om te hebben. De stuur geldt als coach-instructeur.19-01-12-bij-roeistatistieken

De kantine blijft dicht maar bij buitensport mag wel buiten 'afgehaald' worden. De instructie kan binnenkort weer van start gaan. Daarover zullen zij de pupillen apart informeren. En bij buitensport mag iedereen een kopje koffie of thee na afloop van het sporten buiten nuttigen. De bardiensten kunnen dus voor de buiten- afhaal weer ingezet worden, al blijft de kantine gesloten. Ontsmet je handen bij binnenkomst en ook voordat je de computers gebruikt voor reserveren of afschrijven van boten (mag weer).

Er hangt een splinternieuwe AED in de werkplaats, wat een veilig idee is, immers direct na sporten kunnen hartproblemen ontstaan. De instructie voor degenen die ermee moeten kunnen of willen werken start zodra we de kantine weer kunnen gebruiken.

Het jaar 2021 is achter de rug en daarvan willen we weer verslag doen. Alle functionarissen en commissies krijgen een verzoek om hun bijdrage te schrijven voor dit jaarverslag wat we graag rond half februari ontvangen. En al deze betrokkenen verwelkomen we graag op 28 februari op de jaarlijkse Gezamenlijke Commissievergadering (die vorig jaar niet door ging).

Tot slot zijn de statistische overzichten over 2021 weer bekend. Dat komt natuurlijk in het jaarverslag. De kilometerstanden over 2021 hangen beneden op het prikbord.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Verslag bestuursvergadering

Datum: 14 februari 2024

Start-up skiff 1 mei

Datum: 27 januari 2024

Skiff-instructie

Datum: 27 januari 2024

Update vanuit het bestuur

Datum: 16 december 2023

Uilenspiegeltje

Datum: 29 november 2023

Vlotten schoon geschrobd.

Datum: 24 november 2023

Bestuursberichten

Datum: 22 november 2023

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis