Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Content banner 014

Lid worden

Wil jij ook roeien op het mooiste roeiwater van Nederland? Bij Roeivereniging Weesp kun je volgens een professionele methode leren roeien in vele verschillende boottypes. Je kunt het hele jaar roeien, in de zomer én winter.

Proeflessen

Roeivereniging Weesp biedt voor alle nieuwkomers die nog geen of nauwelijks roeiervaring hebben, drie proeflessen aan tegen een vergoeding. Het proeflesgeld wordt contant betaald bij inschrijving. Je word dan ingeschreven als aspirant-lid en ingedeeld bij een instructeur, die je les geeft op een vast tijdstip in de week (ongeveer 1 uur per les). Meer informatie over proeflessen vind je hier.

Hoe verder?

Na de proeflessen of als je geen proeflessen wenst, kunt je ervoor kiezen om door te gaan met de instructielessen. Na drie blokken van ongeveer drie maanden kun je afroeien. Dat betekent dat je roei-examen doet in een bepaald boottype. Slaagt je hiervoor, dan mag je zonder instructeur zelfstandig in dit boottype gaan roeien.

Contributie

Besluit je (na de proeflessen) lid te worden, dan betaalt je contributie en een éénmalig entreegeld (klik hier voor meer informatie). De contributie loopt gelijk met het kalenderjaar. Als je halverwege het jaar lid wordt, betaalt je dus voor de resterende kalendermaanden van het lopend jaar.

 

Lid worden Roeivereniging Weesp

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier, mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie via eitartsinimdanedel.[antispam].@rvweesp.nl

Voor nieuwe leden hebben we ook veel handige informatie in een boekje beschreven (klik hier).

 

Inschrijfformulier

 

Jeugdlid worden

Enthousiaste jeugdleden en instructeurs zetten zich volledig in om de jeugd uit de omgeving kennis te laten maken met roeien. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Commissie Jeugdroeien (neieordguejeissimmoc.[antispam].@rvweesp.nl).

Jeugdsportfonds

 De Gemeente Weesp heeft zich in 2012 bij het Jeugdsportfonds aangesloten. Dat is goed nieuws. Kinderen tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een financiële ondersteuning vanuit dit fonds en zo lekker doorgaan met hun favoriete sport.  Aanvragen om een kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds lopen alleen via de site www.Jeugdsportfonds.nl. Op de genoemde site is meer informatie te vinden voor ouders, aanvragers (intermediairs), sportverenigingen en gemeenten waar het Jeugdsportfonds vertegenwoordigd is.

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 13 juni 2021

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis