Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Content banner 014

Lid worden

Wil jij ook roeien op het mooiste roeiwater van Nederland? Bij Roeivereniging Weesp kun je volgens een professionele methode leren roeien in vele verschillende boot type's. Je kunt het hele jaar roeien, in de zomer én winter.

Proeflessen

Roeivereniging Weesp biedt voor alle nieuwkomers die nog geen of nauwelijks roeiervaring hebben, drie proeflessen voor € 21 (actual tarief: klik hier). Het proeflesgeld wordt contant betaald bij inschrijving. U wordt dan ingeschreven als aspirant-lid en ingedeeld bij een instructeur, die u les geeft op een vast tijdstip in de week (ongeveer 1,5 uur per les).

Aanmelden voor de proeflessen via selfeorp.[antispam].@rvweesp.nl  

Hoe verder?

Na de proeflessen of als u geen proeflessen wenst, kunt u ervoor kiezen om door te gaan met de instructielessen. Na drie blokken van ongeveer drie maanden kunt u afroeien. Dat betekent dat u roei-examen doet in een bepaald boottype. Slaagt u hiervoor, dan mag u zonder instructeur zelfstandig in dit boottype gaan roeien.

Contributie

Besluit u (na de proeflessen) lid te worden, dan betaalt u contributie en een éénmalig entreegeld (klik hier voor meer informatie). De contributie loopt gelijk met het kalenderjaar. Als u halverwege het jaar lid wordt, betaalt u dus voor de resterende kalendermaanden van het lopend jaar.

 

Lid worden Roeivereniging Weesp

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier, mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie via eitartsinimdanedel.[antispam].@rvweesp.nl

 

Inschrijfformulier

 

Jeugdlid worden

Enthousiaste jeugdleden en instructeurs zetten zich volledig in om de jeugd uit de omgeving kennis te laten maken met roeien. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Commissie Jeugdroeien (neieordguejeissimmoc.[antispam].@rvweesp.nl).

Jeugdsportfonds

 De Gemeente Weesp heeft zich in 2012 bij het Jeugdsportfonds aangesloten. Dat is goed nieuws. Kinderen tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een financiële ondersteuning vanuit dit fonds en zo lekker doorgaan met hun favoriete sport.  Aanvragen om een kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds lopen alleen via de site www.Jeugdsportfonds.nl. Op de genoemde site is meer informatie te vinden voor ouders, aanvragers (intermediairs), sportverenigingen en gemeenten waar het Jeugdsportfonds vertegenwoordigd is.

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 29 maart 2019

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis