Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

ALV 19 april

Geplaatst op 18-03-2024  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: secretariaat RV Weesp
Aan alle leden,
Graag nodigen we alle leden uit voor de komende Algemene Ledenvergadering (ALV) op 19 april a.s. De agenda staat inmiddels op onze website  De ALV is het moment waarop onze leden zich informeren en uitspreken over de ontwikkelingen binnen de RV Weesp.
In de komende ALV treedt onze voorzitter (Steven de Nie) reglementair af na 3 termijnen van 3 jaar. Het bestuur draagt Angela Donkers (onze huidige secretaris) voor als kandidaat om de rol van voorzitter over te nemen.
Als de ledenvergadering dat voorstel overneemt hebben we een nieuwe secretaris nodig. Ook voor deze functie heeft het bestuur een goede kandidaat (en relatief nieuw lid) gevonden: Renske Bootz. Wij hopen dat onze leden instemmen met beide kandidaten. Een kort profiel van beiden is bijgevoegd bij de stukken ter voorbereiding van de ALV.
Kan je niet naar de ALV komen? Meld je dan af bij siraterces.[antispam].@rvweesp.nl
Informatie uit de Bestuursvergadering
Verder is de afgelopen periode veel werk verzet met het updaten van zowel ons AVG beleid (Algemene Verordening Gegevensbescherming) als de richtlijnen door onze secretaris samen met respectievelijk Ronald Uljee en Gerard Engels. Dit zijn documenten die ons als leden niet dagelijks bezighouden maar waarvan het wel belangrijk is als ze helder en actueel zijn opdat iedereen zich goed kan oriënteren zo er zich ingewikkelde situaties voordoen. 
Een ander onderwerp waar het bestuur een besluit over heeft genomen is een oplossing voor de betrouwbare inzetbaarheid van onze "No Panic" (het kunsstof reddings-/werkbootje dat stand-by ligt op de kant). We gaan de huidige buitenboordmotor inruilen voor een gloednieuw exemplaar en daarbij een "No Panic cursus" in het leven te roepen met het daarbij behorende "certificaat". Iedereen die het bootje (potentieel) gebruikt weet dan welke routines de inzetbaarheid en levensduur van de "No Panic" ten goede komen.
Steven de Nie, voorzitter


Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Proeflessen

Datum: 20 maart 2024

ALV 19 april

Datum: 18 maart 2024

Landelijke Opschoondag

Datum: 07 maart 2024

De Eem is weer in de vaart.

Datum: 06 maart 2024

Verslag bestuursvergadering

Datum: 14 februari 2024

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis