Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

ALV van vrijdag 2 november

Geplaatst op 04-11-2018  -  Categorie: Vergaderingen  -  Auteur: redactie

De ALV van 2 november 2018, een impressie18-11-02-alv-bestuur

 ‘Hora est’. Hiermee opende onze voorzitter, Steven de Nie, om acht uur precies de vergadering. Een loffelijk streven, dat een paar minuten later ook echt effect had. Het gezellige gepraat hield op en de ongeveer 30 aanwezigen gaven zich over aan de jaarlijkse traditie van opening, agenda, notulen, botenplan en begroting. In de officiele notulen het verslag van deze vergadering. Hier een paar impressies.

            Na opening, notulen en de actiepunten ontspon zich een discussie over al of niet in het donker roeien. Veiligheid, onverlichte boeien, lampjes voor op de boten, gladde boten zonder bevestigingspunt. Argumenten voor en tegen. Het bestuur gaat zich over de kwestie buigen.

           18-11-02-alv-mensenFrank van Delden, materiaalcommissaris, vertelde ons, aan de hand van alarmerende foto’s, over schade aan de boten. ‘ Kan 18-11-02-scheurhet ietsje minder?’ Rubber dopjes op de riggers en de juiste manier van gladde boten opladen op de botenwagen bieden hopelijk een oplossing.

            Kikarow Rondje NL, is het prachtige initiatief om met zoveel mogelijk 18-11-03-kikarow-pngroeiverenigingen geld op te halen voor onderzoek naar de late effecten van kanker bij kinderen. Ook RV Weesp doet mee. Jeanine de Bruin vertelde over de plannen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 11 januari komen mensen van Kikarow Rondje NL er meer over vertellen. Eerder zal u op de site over de plannen kunnen lezen. Kijk ook op de site van Kikarow.

Op diezelfde nieuwjaarsreceptie zullen we ons fantastisch jubileumfeest evalueren, samen met Renske Harte, die vanavond niet aanwezig kon zijn, en de jubileumcommissie.

 Verder kwamen aan de orde: vlotten voor de Midzomer Vechtrace, zonnepanelen, plek voor nieuwe boten.

 Tenslotte presenteerde Hans Strijd de begroting van het komend jaar. We konden tevreden constateren dat de contributie dit jaar alweer niet verhoogd zal worden.

Om drie minuten voor 21.00 uur sloot Steven de vergadering en kon de borrel beginnen. Hulde voor dit efficient werkend bestuur!

Wilt u alles van deze ALV precies weten? Binnenkort komen de notulen  op de site.

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis