Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Berichten vanuit de bestuursvergadering

Geplaatst op 15-08-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: voorzitter

19-08-15-bestuursvergaderingNieuws van de maandagmiddag 12 augustus vergadering.

Voor het eerst in de recente geschiedenis van onze vereniging hebben alle leden hun contributie voor dit jaar binnen de daarvoor gestelde termijn betaald!! Wij als bestuur zien dit als een belangrijk signaal dat onze vereniging bestaat uit betrokken en betrouwbare leden die zo hun steentje bijdragen.

We hebben een nieuwe kledingcommissie, bemenst door Hetty Eilander en Elly Westrate. Zij gaan een nieuwe kledingpasdag organiseren, waar nieuwe katoenen shirtjes en sweaters en de sportkledinglijn van Powerhouse gepast kunnen gaan worden. Op deze pasdag kun je je nieuwe kleding bestellen en afrekenen.

Veiligheid heeft de komende tijd de hoogste prioriteit binnen de RVWeesp. We hebben een door Willem Koot en zijn team samengesteld veiligheidsrapport met een lijst van aanbevelingen ontvangen. De belangrijkste aanbeveling is het samenstellen van een Commissie Veiligheid, die begint met het in kaart brengen van alle (bijna) ongelukken van de laatste tijd. Wie wil bijdragen aan het veiliger maken van onze sport kan zich bij Willem melden. In hetzelfde licht van veiligheid blijven we bij iedere “kapitein” van een boot aandringen om binnen de boeien te varen. Dit met name voor de veiligheid van zwemmers. Ook stuurboordwal houden hoort hierbij om aanvaringen te voorkomen. Want het wordt steeds drukker op ons roeiwater en daarmee neemt de onveiligheid toe. Alleen door er alles aan te doen om ons eigen vaargedrag zo voorspelbaar mogelijk te maken voor anderen, onze zichtbaarheid zo groot mogelijk te maken en veiligheid als top prioriteit te nemen kunnen we het moment van een ernstig ongeluk zo lang mogelijk uitstellen.

Dit was een serieuze afsluiting van het verslag van een optimistische bestuursvergadering van een mooie roeivereniging.

Vriendelijke groeten, 

Steven de Nie, voorzitter

Roei Vereniging Weesp www.rvweesp.nlPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis