Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Bestuursmededelingen

Geplaatst op 02-09-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris bestuur

20-09-02-bestuursmededelingenBeste leden, gelukkig kan er weer volop geroeid worden! Hierbij een update van de informatie:

Coronaregels: de anderhalve meter blijft van kracht buiten de boten, en ook het éénrichtingsverkeer. Maar de kantine mag weer gebruikt worden, natuurlijk met anderhalve meter afstand. Vol=vol! Verder kunnen de kleedkamers ook weer normaal gebruikt worden. Er zijn nog geen bardiensten ingepland, dus iedereen die koffie of thee drinkt wordt wel geacht zelf af te wassen en op te ruimen.

ALV: De najaars ALV houden we weer fysiek, in de City of Wesopa. Helaas niet op een vrijdagavond, maar nu op woensdagavond 28 oktober om 20:00 uur. Er is dan veel te besluiten zoals de begroting 2021, het Botenplan voor de komende jaren, een herzien Huishoudelijk Reglement, het gevoerde Coronabeleid en de verkiezing voor een bestuurslid. Bij zoveel inhoud is de mogelijkheid voor discussie noodzakelijk, vandaar de City. Jullie ontvangen ruim van tevoren de agenda en de stukken, die ook op de site komen. Het verslag van de april-Ledenvergadering per enquête vind je op de site achter de Inlog onder 'Ledenvergaderingen'.

Met groet, jullie bestuurPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis