Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Bestuursvergadering 2 november via Zoom

Geplaatst op 03-11-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Voorzitter

20-11-02-zoomsessie-bestuurNa een constructieve Algemene Leden Vergadering afgelopen woensdag 28 oktober in de City of Wesopa, vergaderde jullie bestuur weer op 2 november.

Dit keer vanwege de bijzondere omstandigheden per Zoom-Sessie. (zie foto bijgevoegd waarbij Frank van de Gender – commissaris roeien - het woord heeft en de andere bestuursleden luisteren). 

Ter sprake kwamen o.a.de open plek in het bestuur waarvoor we door het vertrek van onze penningmeester Hans Strijd een vacature hebben. Heb je zin om binnen ons bestuur een paar jaar mee te doen of heb je een tip, laat het weten. 

We roeien in overleg met de veiligheidsregio ook in meer persoons C-boten op minimaal 1,5 meter afstand met open plaatsen en gaan daarmee verder dan de KNRB adviseert. Dat betekent dat we ons daar strikt aan moeten houden. Hoe verleidelijk ook om hier de hand mee te lichten waarschuwen we alle leden dat we hier streng op handhaven. Minimaal een maand schorsing bij (opzettelijke) overtredingen. 

Een leuker onderwerp is de invulling van de functie van veiligheidscommissaris door Jeanine de Bruijn die voor ons de (bijna) ongelukken gaat documenteren zodat we hiervan kunnen leren. 

Het verzoek aan een ieder om je gegevens op de RVWeesp website te actualiseren met een foto en met het aangeven van je voorkeuren voor het meewerken aan het draaien van onze vereniging onder de rubriek “vrijwilligerswerk”. 

Vriendelijke groeten, 

Het bestuurPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis