Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

De ALV van 12 april, een impressie

Geplaatst op 15-04-2019  -  Categorie: Vergaderingen  -  Auteur: Else de Haan

De Algemene ledenvergadering van RV Weesp, 12 april 201919-04-12-het-bestuur

 Op vrijdagavond acht uur precies opent Steven de Nie, onze voorzitter de Algemene Ledenvergadering. In de zaal zitten zo’n dertig mensen. Tien procent van al onze leden. Niet zo veel. Kennelijk is er veel vertrouwen in het reilen en zeilen van onze vereniging. Dat zagen we ook aan de snelheid waarmee alle punten van de vergadering besproken konden worden. Precies een uur later kon de voorzitter de vergadering al weer sluiten.

            Een goed voorbereide vergadering, met belangrijke punten. ‘Veiligheid’ is een van die punten. De Vecht wordt steeds drukker, we roeien ook in 19-04-12-hans-strijdkoud water en we zouden meer moeten leren van incidenten. Een werkgroep met Willem Koot, Frits Jongeneel, Cock Vree en Frank van Delden van het bestuur gaat zich hierover buigen.

            We krijgen een toelichting over het al zeer duidelijke financieel jaarverslag van Hans Strijd, de penningmeester. We zijn alweer rijker geworden!

            Afgelopen weekend is de roei-estafette Kikarow gestart. Op 14 juli komt de Kikarowboot The Vin bij ons langs voor de laatste etappe naar Utrecht. RV Weesp wil €10.000 euro ophalen. Jeanine de Bruin en 19-04-12-jody-braamJody Braam laten de prachtige thermometer zien, door Dennis Janette Walen en Hetty Eilander gemaakt. Steven voegt de eerste pingpongballen toe, waarmee de stand op weg naar de €10.000 getoond wordt. Er is een beginnetje, maar er is ook nog heel wat toe te voegen!

   19-04-12-ronald-kroon We bespreken de stand van zaken met de vlotten; de Natroweemus – thema Rosso- ; het prachtige plan voor betere opvang van nieuwe leden – met een leuk boekje door Carola Kesteloo en Ronald Kroon- ; het zwemmen in de Vecht; de vrijwilligers maaltijd op 25 mei; de zonnepanelen en de mogelijkheid van een watersportlocatie bij de nieuwe wijk Weespersluis.

            En dan is er de borrel. Ook als je alle vertrouwen hebt in het reilen en zeilen van de vereniging en in het doen en laten van het bestuur is zo’n ALV de moeite waard! Om maar niet te spreken van de gezelligheid achteraf. 19-04-12-na-de-alv

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis