Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Een heerlijk etentje voor de inlooproeiers

Geplaatst op 16-11-2022  -  Categorie: Overig  -  Auteur: Dick van Maanen

Etentje inlooproeiers

Zaterdag 12 november j.l. was het weer zover, het inmiddels befaamde etentje voor de inlooproeiers.

Het inlooproeien is een praktische mogelijkheid voor leden die niet vast willen zitten in een groep. Op maandag, dinsdag en vrijdag ochtenden kan er geroeid worden. Wel is er een tijd aan gebonden, hierover later meer.

Het etentje is niet zomaar een etentje. Onder de inspirerende leiding van Chef de cuisine Ruud en zijn enthousiaste assistente Shirley werd, ook deze keer, een heerlijke en complete 4-gangen maaltijd klaargemaakt en opgediend. 22-11-12-shirley-inloop-2Met de noodzakelijke assistentie natuurlijk. Beiden waren al dagen bezig met de voorbereiding. Het geheel restaurant waardig!! Ook een compliment verdient natuurlijk Frida, zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

22-11-12-inloop-soepjeNa het tussengerecht werden de coördinators bootindeling, Jan, Jet en Anneke, in het zonnetje gezet. En terecht, zonder hun inzet wordt het een rommeltje. Jammer maar begrijpelijk stopt Jet ermee. Zij heeft een nieuwe baan gescoord, veel succes Jet.Vooral op maandag en vrijdag is het een puzzel om de vier tot zes boten zo in te delen dat de 'krachten' verdeeld zijn. Jan is druk bezig met tellen en indelen. Een beetje vervelend is het wel als er na 9 uur (op de valreep) nog iemand binnen komt stuiven. Zo komt de bootindeling in de war! Loes komt altijd wat later, maar dat is geen nieuws.22-11-12-inloop-bieten

Na het hoofdgerecht (jam-jam), de 'stoelendans', het super lekkere toetje. Het geheel afsluitend met koffie/thee en chocola. En natuurlijk, niet onbelangrijk, de gelegenheid tot nababbelen.

22-11-12-inloop-hoofdAan het einde van dit festijn leverde iedereen, zoals vanouds, een bijdrage aan het opruimen, afwassen enzovoort. Een enkeling uitgezonderd natuurlijk.

 Het was weer een fijne avond!

 Dick van Maanen

 

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis