Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Een prachtige vrijwilligersmaaltijd!

Geplaatst op 27-05-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: redactie

Op zaterdag 25 mei vond de jaarlijkse vrijwilligersmaaltijd plaats. Nou ja maaltijd, het was heel wat meer dan dat. De 19-05-25-vrijwilligersmaaltijd-1maaltijd - vier gangen!- was het prachtige sluitstuk van een gezellige en interessante middag. Na de opening door voorzitter Steven de Nie, thee, koffie en taart, werd het programma vervolgd met een interessante lezing van Jelle Harder van de IJsvogelwerkgroep Gooi en Vechtstreek. RV Weesp doet mee aan hun jaarlijkse inventarisatie van ijsvogels (zie de kaart en het formulier boven de computer in de werkplaats). We hoorden interessante verhalen en zagen prachtige foto's. Tijdens de borrel kregen we nog een update over Kikarow - het wordt tijd om je op te geven voor de sponsortocht op 14 juli: kijk regelmatig op de website voor het laatste nieuws.

Intussen werd er in de werkplaats - omgetoverd tot 'keuken' - door de chefkoks Shirley en Ruud met hun assistenten hard gewerkt aan de eerste gang van de copieuze maaltijd. Een heerlijke salade met 19-05-25-vrijwilligersmaaltijd-3asperges, geitenkaas en amandeltjes. Al die tijd hadden we al uitzicht op de prachtig gedekte lange tafels, met wit linnen tafellakens en prachtige bloemen. Nu mochten we gaan zitten. En wat een diner! We begonnen met de uitleg van het menu door Ruud. 19-05-25-vrijwilligersmaaltijd-2Na de salade, een 19-05-25-vrijwilligersmaaltijd-4interessant en heerlijk koud kruidig soepje, gevolgd door een fantastische curry met groenten en kip of kikkererwten. Het toetje, rood fruit met ijs en een meringue, was een waardig, overheerlijk sluitstuk, met zelfs nog koffie, thee en after eights daarna.

19-05-25-vrijwilligersmaaltijd-8

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk werden na afloop onze fantastische koks bedankt met bloemen en een flesje wijn. Ook de leden van het bestuur die een belangrijke bijdrage leverden aan de organisatie en -gehuld in zwarte sloofs-, de bediening op zich hadden genomen, kregen een hartelijk applaus.

Om negen uur was de prachtige middag + avond voor alle vrijwilligers afgelopen. Wie wil niet graag vrijwilliger zijn met zo'n ontvangst?!Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis