Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Een spetterend lustrumfeest

Geplaatst op 05-06-2023  -  Categorie: Jubileum RVW  -  Auteur: redactie RVWeesp

Zaterdag 3 juni RVWeesp 45 jaar! Wat een prachtig feest was het. Om 10.00 opende voorzitter Steven het feest. Lisette, die met haar team dit mooie feest heeft georganiseerd, vertelde ons daarna de bijzonderheden van deze dag.23-06-lustrum-lisette

23-06-lustrum-steven-toespraak

Bijna alle boten in het water voor de Vlootschouw. Roeien naar het Helletje en daarna in keurige volgorde terug naar de Vereniging. Zoals te verwachten op deze stralende zaterdag waren onze boten niet alleen op het water. Bij de brug ontstond er een ware opstopping. Sommige stuurlui begrepen niet waarom de brug 23-06-lustrum-vlootschouwmaar niet openging- de brugwachter liet de roeiers voorgaan-  en 23-06-lustrum-vlootschouw-2stoomden tot vlakbij op. Stuurmanskunst voor onze roeiers!

 

Seada van den Herik, voorzitter van de KNRB, en Steven de Nie namen op het vlot de vlootschouw af, zwaaiend met hun hoed.

Koffie met de meest fantastische taarten. Na lunch en quiz de Eierkoekenrace! De wind, die behoorlijk was gaan waaien, maakte het nog spannender. Op de wal werd het ronden der boeien deskundig besproken. Na een bloedstollende race kregen Ashley en Brecht en de Flitsende Dames, de medailles omgehangen.23-06-lustrum-meiden-met-petjes

Sofie, Nienke en Jennife, onze stoere jeugdleden, deden mee in de vlootschouw én met de Eierkoekenrace. Hulde!

23-06-lustrum-carloIn zijn feestrede memoreerde Steven het begin van onze Vereniging en roemde de op het feest aanwezige Carlo Bogerd en Hans Witkamp voor dit mooie initiatief van 45 jaar geleden. 

23-06-lustrum-renske-met-plakaat

 

Het geheimzinnige pakket lag al een tijdje op de tafel tijdens de feestrede. Toen het werd uitgepakt was de verrassing groot: een prachtige keramiek plaquette van ons gebouw23-06-lustrum-ashley, gemaakt door Nicola Wolstenholme.

Ashley Rijst, die met roeien begon bij RVWeesp, vertelde ons over haar indrukwekkende roeicarriere, met mooie plaatjes en filmpjes. Een boeiend verhaal.

Daarna was het het programma was nog lang niet voorbij: borrel, barbecue en feest met muziek en dansen.

 

We kijken terug op een prachtige feestdag en danken Lisette en haar team voor de fantastische organisatie.

Het grappige gele petje en het mooie, leuke én interessante boekje 45 jaar Roeivereniging Weesp, Passie, Plezier en Verbinding - door Ronald Kroon, Guido Former en Frida Bodisco Massink, zullen ons nog lang aan deze dag herinneren.

Zie hier de foto's en video.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Lisette van Dolderen Lisette van Dolderen
11 jun 2023 11:25

Het was een prachtige dag. Hierbij wil ik het bestuur voor het vertrouwen bedanken, onze toko dames, de wedstrijdcommissie, de klusjesmannen, alle vrijwilligers die meehielpen tijdens ons lustrumfeest en uiteraard de leden die aanwezig waren. Speciale dank aan de mede lustrumcommissieleden: Rianne, Marjon, Mariƫtte, Martijn, Martijn, Michiel, Theo en Ronald.

Steven de Nie Steven de Nie
05 jun 2023 08:52

Een mooi verslag van een fantastische dag. Alle mensen die meegewerkt hebben aan de nauwgezette voorbereiding van deze dag en ook tijdens ons feest de handen uit de mouwen gestoken kunnen we als leden heel erg bedanken voor hun inzet. Lisette als dirigente van dit team verdient alle lof voofr haar doorzettingsvermogen bij het mobiliseren van de RVWeesp leden om dit feest op deze prachtige dag met elkaar te vieren. Voor ons allen een grote inspiratie bron om met elkaar door te gaan op de ingezette koers "veilig genieten op de Vecht van en met elkaar" . Dank aan allen die mee gedaan hebben aan dit mooie lustrumfeest.

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis