Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Eierkoekenrace op 22 april!

Geplaatst op 30-03-2017  -  Categorie: Overig
Eierkoekenrace 2017Op 22 april organiseert de wedstrijdcommissie de  Eierkoekenrace. Een wedstrijd die 10 jaar geleden in het leven is geroepen voor de lol en voor het onderlinge contact van de leden van de RVW. Het zijn korte wedstrijden voor 2 ploegen in  C4+ of C2+ (of misschien werries) die voor de vlotten van de vereniging gehouden worden. De afstand is maar 250 meter maar er moet flink gerond worden, een behendigheidswedstrijd dus. De ploeg die dit het snelste doet wint de Gouden Eierkoek, een wisseltrofee. 
 
  • Het toernooi met barbecue is bedoeld voor alle leden van onze roeivereniging: jong en oud, beginners en gevorderden. Ook als je nog niet bent afgeroeid.
  • De wedstrijden starten om 14 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
  • Je kunt meedoen in  C2+, C4+,  zowel in ploegverband als individueel (kan je toch meedoen en maken wij een leuke ploeg voor jou)  
  • Per boot maximaal 50% wedstrijdroeiers
  • Na afloop een gezellige barbecue. Je kunt je ook alleen hiervoor inschrijven en de deelnemers eerst komen aanmoedigen.
 
Schrijf je voor 16 april in via  wvreissimmocdjirtsdew.[antispam].@gmail.com of via het inschrijfformulier op de vereniging. 
Kosten voor de barbecue zijn € 15,-  voor de jeugd € 10,- 
(te voldoen NL66INGB0004075451 tnv Roeivereniging Weesp onder vermelding van je naam en Eierkoekenrace)
 
Wie helpt er mee ??
  • Tevens zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen voor, tijdens en na de wedstrijd: versieren, barbecuen, afwassen, opruimen, etc
  • Om de kosten te drukken zoeken wij ook mensen voor het van tevoren maken van de bijgerechten bij de barbecue: sauzen, salades etc. Gemaakte kosten kunnen gedeclareerd worden bij de penningmeester.
  • De combinatie meedoen/meehelpen met de wedstrijd/barbecue is goed te doen.  
  • Je kunt je voor bovenstaande opgeven via wvreissimmocdjirtsdew.[antispam].@gmail.com of via het inschrijfformulier. De coördinatie van het één en ander ontvang je de week voor 22 april via mail.
We hopen op lekker veel inschrijvingen !! 
De wedstrijdcommissie 
 
Doe mee Doe mee Doe mee  Doe mee Doe mee Doe mee  Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee  Doe mee Doe mee Doe mee  Doe mee Doe mee Doe mee !!!!!!!


Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis