Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Toertocht over de Weerribben

Geplaatst op 21-04-2016  -  Categorie: Toertochten

Vecht in de avondOp de vroege zondagochtend van 10 april vertrokken we om 8 uur naar de Weerribben om daar de toertocht van 35 km te gaan roeien.


Wij kregen een vrijwel nieuwe c4 mee, die dan ook geweldig roeide. Bij aankomst regende het nog,maar bij de start begon de zon al door te komen en het werd al snel tijd om de jassen uit te doen. Door de koffie met een lekkere plaatselijke specialiteit gesterkt, gingen we op weg. Na het kanaal sloegen we af richting Giethoorn. Een eerste stop bij een weiland met nieuwsgierige paardjes en toen verder door de Weerribben.


De lunch bij een uitkijktoren gaf als bonus een geweldig mooi uitzicht over het gebied. Daarna werd het een kruip door sluip door door smalle watertjes, waar we dankzij de stuurmanskunst van Ed prima doorheen kwamen. Het was op sommige stukken echt filevaren. Hoe druk moet het daar in de zomer wel niet zijn.

Tegen 5 uur waren we weer terug bij 't Diep, waar we werden verwelkomd met een lekkere Berenburger. Boven op het terras genoten we in het zonnetje van de lekkere soep en een verdiende borrel, voor we weer
terugreden na Weesp.
Wat een heerlijke zondag!

Anneke BlommesteinPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis