Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Mededelingen vanuit het Bestuur

Geplaatst op 29-09-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: bestuur RVWeesp

Nieuwe Acht geeft nieuwe kansen

Met de aanschaf van de nieuwe Acht - de Vecht- heeft de RVWeesp een investering gedaan van bijna een halve ton.21-07-04-8-eerste-slagen Deze boot moet minimaal 20 jaar meegaan en liefst nog veel langer.

De enige manier waarop we zo goed mogelijk kunnen borgen dat onze leden op de juiste manier met het materiaal omgaan is een opleiding te eisen voor het type boot waarin je wilt varen. Dus alle roeiers die in de 'spiksplinter' nieuwe acht varen moeten boord afgeroeid zijn.

Omdat we weten dat er dan op korte termijn behoefte is aan bijscholing gaan we samen met de instructiecommissie een crash programma 'boordroeien' aanbieden.

Verzekeringen

Onze verzekeringen moeten worden beheerd. Wie wil de RVWeesp helpen om inzicht te krijgen en te houden in onze portefeuille verzekeringen? Onze vereniging is goed verzekerd tegen allerhande calamiteiten maar we hebben toch een portefeuillehouder nodig die voorkomt dat er doublures zijn of juist tekorten.

Wie wil deze taak op zich nemen? Melden bij retseemgninnep.[antispam].@rvweesp.nl

 

Toko weer open

De Toko is per 25 september weer open zoals je op de website al hebt kunnen lezen. Door het aflopen van de 1,5 meter maatregel kunnen we elkaar weer passeren op de trap naar boven en mogen we weer gebruik maken van onze gezellige kantine.

Vind je het leuk om je verenigingsvrienden in de Toko te ontvangen voor een paar uurtjes per week geef je dan op voor de Toko diensten https://www.rvweesp.nl/bardienst

Niet dwarsliggen!

Door oplettende voorbijgangers in de Vecht zijn we er ons weer bewust van geworden dat we onze aanleg- en vertrekroutines kunnen verbeteren. Zorg dat je zo kort mogelijk dwars op de vaarroute ligt met je boot want je brengt passerende boten in verwarring door midden op de Vecht dwars te liggen.

Bij wegvaren voorkom je gevaarlijke situaties en bij aanleggen wacht je in de vaarrichting tot er plek is aan het vlot.

 met vriendelijke groeten,

Steven de Nie, voorzitter RVWeespPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis