Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Nieuwjaarsgroet aan onze leden

Geplaatst op 02-01-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

Beste leden, we wensen jullie voor 2021 een heel mooi (roei)jaar toe.

 

Een nieuw jaar na een jaar met een totaal roeiverbod, daarna lege bankjes tussen de roeiers met maximaal twee, later drie personen per boot en vervolgens weer maximaal twee roeiers. De lessen werden noodgedwongen stop gezet. Een moeizaam jaar dus, qua roeien.

Maar...., ook heel mooie momenten.

 

Op 30 december overtrof Peter Florijn royaal het all-time jaarrecord van Maurits van Eeghen, en roeide ruim 6000 km in 2020! En dat terwijl in de afgelopen decennia ongeveer 2000 km geroeid werd door de jaarwinnaar.

 

En werden drie nieuwe boten gedoopt, de scout 'Amstel', de C1 'IJsvogel' en de skiff 'Aalscholver'. Ook werd een flink aantal boten grondig gerestaureerd of opgeknapt. De vrijwilligers gingen gewoon door met hun werk. Dus het was een jaar van uitersten.

 

En hopelijk zal alles in 2021 weer geleidelijk normaliseren. Mét - gratis - koffie en thee na afloop en alle gezelligheid van dien.

 

De Ledenadministratie liet weten dat we eind 2020 337 leden hadden. Wel zijn er 29 opzeggingen, waarvan er 12 dit jaar lid zijn geworden: een duidelijk corona-effect! Zij konden dus niet leren roeien....

 

Toch staan onze financiën er nog steeds goed voor, ondanks de coronacrisis. We hebben slechts een tekort van een kleine € 600 (in plaats van geraamd overschot van ruim €14.000). Veel dank aan Hans Strijd, onze onvolprezen penningmeester. Hans gaat een mooi nieuw leven tegemoet in Zeeland. Het allerbeste, Hans. En welkom opvolgster Wendy!

 

Alle goeds voor iedereen!

Het bestuurPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis