Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Proeflessen succesvol afgerond

Geplaatst op 07-05-2022  -  Categorie: Instructie  -  Auteur: Monique de Rooij

2022-04-proeflessen1Het zit er op en het was een groot succes!

De voorjaars sessies van de proeflessen. Het was de eerste keer dat wij (Marieke en Monique) de organisatie van Rosette en Ada overnamen. Dankzij veel mailen, Excel sheets…nog meer Excel sheets, een pinapparaat maar vooral de enthousiaste leden die zich beschikbaar hebben gesteld om de proeflessen uit te voeren. Dank daarvoor!2022-04-proeflessen2

Er was veel animo: maar liefst 36 mensen hebben één of meerdere proeflessen gedaan. Opvallend is dat daar ook de nodige 30-ers en 40-ers onder zijn. Al na de eerste sessie waren de 20 plekken voor de instructie in mei volledig bezet. Nu, vóór aanvang van de lessen zijn deze mensen ook daadwerkelijk als lid ingeschreven bij de vereniging. 

2022-04-proeflessen3Er waren 19 mensen die zich niet meer konden inschrijven, maar zó enthousiast bleken dat zij graag vóór de proefroeilessen eind van de zomer de kans krijgen dit te doen, om dan in het najaar te starten met instructie. De verwachting is dat twee derde dit ook feitelijk zal doen.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis