Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Reserveringen winterseizoen

Geplaatst op 20-07-2022  -  Categorie: Overig  -  Auteur: Emile Draaijers

Beste leden van de RVW:

Vandaag, met 39 graden op de thermometer, dacht ik dat het een goed idee was om na te denken over het komende winterseizoen. 17-12-22-roeien-in-de-mistZoals gebruikelijk kunnen jullie via nerevreser.[antispam].@rvweesp.nl aanvragen insturen voor één of meerdere boten.

Spelregels:
- Geef je naamcode op, waaronder je de reservering wilt plaatsen.
- Geef een bootsoort of bootklasse op van voorkeur, lettende op de ploeg en de gewichtsklasse van de boot voor met name glad materiaal.
- Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde boot vermeld de naam dan, maar er zijn geen garanties dat je deze boot ook krijgt toegewezen.
- Als er een tijd wordt aangevraagd met een overlap met een andere ploeg voor dezelfde boot, probeer dan met de andere ploeg tot een compromis te komen.
- In principe geldt: wie het eerst aanvraagt, krijgt de eerste keus. Senioriteit geeft geen voorang. (= Gelijke behandeling voor alle leden).
- INLOOP-roeien in het winterseizoen is alleen overdag, in verband met de duisternis. Standaard op maandag en vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur (8:45 aanwezig).

17-12-01-winter 2Let wel op de door de RVW gestelde voorrangsregels:
- Instructie heeft voorrang op losse aanvragen van leden.
- Op instructietijden zaterdag en zondag 11:00 - 13:00 is er slechts beperkte mogelijkheid te roeien als ploeg.
- Wedstrijden en roeitochten kunnen soms boten claimen voor een evenement, waardoor een ploeg soms een boot gaat missen. Hierover wordt tijdig door de RVW via de nieuwsbrief geinformeerd.
- Boten in onderhoud zijn soms uit de vaart en niet beschikbaar. Lees hiervoor in het Afschrijfboek, als er een boot ontbreekt. Vraag zonodig naar de Onderhoudscommissie, die details heeft voor technische zaken.
- Controleer in het Afschrijfboek, vóórdat je gaat roeien of de boot soms al door iemand is gereserveerd.


Ik hoop dat iedereen dit bericht tijdig leest en zonodig actie onderneemt en wens iedereen heel veel roeiplezier en veel kilometers toe.

Emile F. Draaijers
Coördintor Roostermaker/Reserveringsysteem afschrijfboek.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Xandra Wentink-Quelle Xandra Wentink-Quelle
12 sep 2022 11:13

Prima dat senioriteit geen voorrang heeft, maar wie het eerst komt, die het eerst maalt leidt ook tot uitkomsten waarbij haantjes de voorste elk seizoen de eerste keuze hebben. Is dat eerlijk?

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis