Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Sportquiz City of Wesopa

Geplaatst op 21-09-2018  -  Categorie: Overig  -  Auteur: City of Wesopa

18-09-21-sportquizBeste Weesper sporters,

Wie worden de beste sportkenners van Weesp?

Op maandag 5 november organiseren we in de City of Wesopa een echte sportquiz. We vragen aan alle Weesper sportverenigingen om met een of meer teams mee te doen.

Hebben jullie zin om mee te quizzen? De gevarieerde vragen gaan over allerlei verschillende sporten. We spelen in de grote zaal met teams van 5 personen en de quizmasters zijn Pieter Tammens en Astrid Heijstee. Er zijn natuurlijk prijzen, maar het belangrijkste is de eer om zich de beste sportkenners van Weesp te mogen noemen. Overigens zijn er niet alleen prijzen voor de podiumplekken. Winnen of niet, het wordt in ieder geval een even spannende als gezellige avond, met vast verrassende ontmoetingen tussen leden van sportclubs die nu eens onderling de degens kruisen. Je kunt teams opgeven bij ziuqytic.[antispam].@wesopa.nl.

De Weesper sportverenigingen hebben voorrang bij de aanmelding. Na 10 oktober gaat de inschrijving ook voor anderen open. De sportquiz vormt de start van het sportfilmfestival dat van 8,9 en 10 november in de City of Wesopa plaats vindt. Met films over verschillende sporten. Voetbal: Jari The King, tennis: Betty serveert!, zwemmen: 0,03 seconden. Of wielrennen: Time Trial. Op zaterdagavond een talkshow waar bekende Weesper sporters hun favoriete sport fragment laten zien en toelichten.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis