Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Summerschool kan weer van start!

Geplaatst op 01-04-2019  -  Categorie: Instructie  -  Auteur: Madeleine van Eeghen

19-04-01-summerschool-oproep

Ook dit jaar is het mogelijk voor afgeroeide roeiers om de techniek bij te schaven. Het doel van de instructie is: ingesleten fouten helpen corrigeren, de boot (weer) lekker laten lopen, roeiplezier van de roeier zelf en van de ploeggenoten verhogen en blessures voorkomen.

Het gaat om een éénmalig observatiemoment, waarbij iemand individueel advies krijgt terwijl hij of zij langs het vlot roeit in een kleine boot, bij voorkeur in een skiff of C1, maar Smal Weesp komt ook in aanmerking. Er zal vanaf het vlot een filmpje worden gemaakt dat met de roeier ter plekke besproken wordt. Ook krijgt de kandidaat tips en adviezen over bijvoorbeeld een verbeterde roeitechniek of wat diegene zelf voor wensen heeft. Het is de bedoeling dat de roeier daarna een tijd, bijvoorbeeld een aantal maanden, gaat oefenen en dan zelf inschat of er nog een sessie nodig is.

Tijd en datum in onderling overleg. Doordeweeks ’s avonds is niet mogelijk omdat dan doorgaans alle “eenmansboten” zijn gereserveerd voor de reguliere instructie en de avondroeiers. Blijft over ’s ochtends, bij voorkeur tijdens- of na het inlooproeien of in het weekend.

De instructie wordt gegeven door Tineke van Bottenburg, Carel Kummer, Els Ricke en Madeleine van Eeghen.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een berichtje naar nehgeenavenieledam.[antispam].@hetnet.nlPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis