Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Uit de bestuursvergadering van 9 december

Geplaatst op 16-12-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Voorzitter

19-12-16-bestuursvergaderingVerslag van de bestuursvergadering van maandag 9 december 

Tijdens de bestuursvergadering, die we 9 december zonder onze secretaris moesten doen (Frida ligt na een val op het vlot met een nare rugblessure thuis bij te komen), kwamen de volgende onderwerpen ter sprake.

De jaarlijkse vrijwilligersdag, die voor alle leden van de RVWeesp is opgezet (immers alle leden doen vrijwilligerswerk op onze vereniging) is gepland op zaterdag 6 juni 2020. We gaan een leuk programma samenstellen om jullie te bedanken voor alle inzet. Als het weer lukt om de juiste hulp te krijgen hopen we op heerlijk eten, muziek en gezelligheid. We houden jullie op de hoogte.

Verder is er besloten om alle koffie en thee op de vereniging gratis ter beschikking te stellen. Dit om jullie te stimuleren veel met elkaar na te kaarten na het roeien, het werken aan het gebouw en het materiaal en na het indoor sporten op de ergometers. Alle overige consumpties kunnen jullie blijven afrekenen met de kaarten die je nog hebt of kunt kopen. Dit idee, ingebracht door Ronald Uljee tijdens de laatste ALV, kreeg zoveel steun dat we dit als bestuur graag overnemen. Verder zijn we bezig om het organiseren van de TOKO diensten makkelijker en zichtbaarder te maken. Ons IT programma, E-Captain, heeft straks de mogelijkheid om heel overzichtelijk en makkelijk te zorgen dat er altijd een gastvrouw/heer in de TOKO is om onze leden te ontvangen en te verzorgen. Samen met de gratis koffie en thee is de TOKO van de RVWeesp de gezelligste plek in Weesp.

Veiligheid is al een tijdje een terugkerend thema en daarvan is vooral zichtbaar het dringende advies aan alle roeiers om zich zo zichtbaar mogelijk te kleden tijdens het roeien. We stimuleren elkaar door aan elkaar te rapporteren hoe zichtbaar we zijn. We hebben vanuit de vereniging een heel assortiment opzichtige hesjes en truitjes beschikbaar in een ton bij de achterdeur. Mochten er nog meer ideeën zijn over hoe we op een praktische en acceptabele manier ons roeien veiliger kunnen maken: we horen het graag. We gaan onze richtlijnen zodanig aanpassen dat veiligheid meer aandacht krijgt. De achtergrondgedachte is zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor toenemend verkeer op ons roeiwater. “Better be save than sorry” 

Vriendelijke groeten, 

Steven de Nie, voorzitter

Roei Vereniging Weesp www.rvweesp.nlPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ada Bijvoet Ada Bijvoet
21 dec 2019 13:07

Jammer dat dit niet met de toko commissie is overlegt. Ik vindt het geld overboord gooien . Men gaat toch ook niet je spaargeld gratis weggeven. En toen men betaalde voor de koffie en thee was het zeker of net zo gezellig!!! sorry ik moest dit even kwijt. Maar alle fijne feestdagen en een gezond 2020 jaar toegewenst. Geniet van de kleine mooie dingen maar vooral van elkaar. Groetjes Ada Bijvoet

Ronald Uljee Ronald Uljee
16 dec 2019 22:58

Top!

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis