Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Vacatures ARB Bosbaanwedstrijden

Geplaatst op 17-10-2022  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Redactie

arb-vignetVia het bestuur kwam het hierna volgende verzoek binnen tot ondersteuning van de ARB Bosbaanwedstrijden/NK oudere junioren op 3 en 4 juni 2023. 

“Het duurt nog even, maar op 3 en 4 juni 2023 worden de ARB Bosbaanwedstrijden / NK Junioren Groot georganiseerd. Wij zoeken ter versterking van onze commissie een penningmeester en aanvulling van het baancommissariaat. Het liefst zoeken wij voor deze functies iemand uit de verenigingen die zijn aangesloten bij de Amsterdamsche Roeibond. Middels deze mail wil ik u vragen de onderstaande vacature tekst onder uw leden te verspreiden en eventueel persoonlijk leden te benaderen als u denkt dat ze geschikt zijn voor één van deze functies. Mochten er nog eventuele vragen of opmerkingen zijn hoor ik die natuurlijk graag. 

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Claartje Hoogland, Secretaris ARB Bosbaanwedstrijden”

Vacatures ARB Bosbaanwedstrijden:

Op 3 en 4 juni vinden de ARB Bosbaanwedstrijden / NK Junioren Groot plaats op de Bosbaan. Hiervoor is de ARB-commissie nog op zoek naar een Baancommissaris en een Penningmeester! Hou je van aanpakken en dingen regelen? Heb je altijd al een grote roeiwedstrijd willen helpen organiseren of wil je je repertoire uitbreiden? 

Functie baancommissaris

Als commissaris baan ga je samen met de andere baancommissaris aan de slag om ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor de eerste wedstrijd begint. Je opent de starttoren, loodsen en pulshokjes. Je zorgt dat alle spullen op de juiste plek staan. In de voorbereidingen ben je veel in contact met leveranciers en zorg je ervoor dat alles tijdens het weekend gestroomlijnd kan verlopen. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat de roeiers, coaches, kamprechters en het publiek van een mooie wedstrijd kunnen genieten. 

Functie penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het houden van overzicht over de financiën en heb je contact met andere commissieleden over hun begrotingen. 

Profiel

Actief lid (geweest) van een roeivereniging; 

  • Kan maandelijks vergaderen; 
  • Kan beslissingen maken en overzicht bewaren; 
  • Kan goed organiseren en samenwerken; 
  • Is het gehele weekend van 3 en 4 juni beschikbaar.  

Reageren 

Geïnteresseerden kunnen reageren door het formulier in te vullen op onze website, arbbosbaan.nl. Eventuele vragen kunnen hier ook worden gesteld.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Proeflessen

Datum: 20 maart 2024

ALV 19 april

Datum: 18 maart 2024

Landelijke Opschoondag

Datum: 07 maart 2024

De Eem is weer in de vaart.

Datum: 06 maart 2024

Verslag bestuursvergadering

Datum: 14 februari 2024

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis