Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-078

Proeflessen

Roeien is leuk! Roeien is lekker buiten sporten op het water, op ieder niveau. Stap met ervaren leden in een boot en leer het prachtige roeiwater van de Vecht kennen.

Roeien is een van de mooiste sporten: je gebruikt al je spieren, het vergt veel techniek en je bent buiten in de natuur. Weesp heeft zowat het mooiste roeiwater in Nederland. Roeien kun je doen vanaf je 10e, tot ver in de 80!

Is roeien iets voor jou? 

Roeivereniging Weesp biedt voor alle nieuwkomers die nog geen of nauwelijks roeiervaring hebben, drie proeflessen aan tegen een vergoeding. Het proeflesgeld wordt per pin betaald bij inschrijving. Je wordt dan ingedeeld bij een instructeur, die je les geeft op een vast tijdstip in de week (ongeveer 1 uur per les). Voor de jeugd (10 – 18 jaar) is er een aparte instroom.

Wanneer?

De Roeivereniging Weesp organiseert proeflessen in voor- en najaar; in de maanden april en september en meestal op de zaterdagmiddag.  

Na een of meer (vrijblijvende) proeflessen bepaal je of je lid wilt worden en kan je vaak direct starten met  de reguliere instructielessen.

En verder?

 


 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 6 oktober 2022

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis