logo-40-jaar

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Aanmelden

Met het invullen van onderstaand formulier kan u zich aanmelden als lid van de Roeivereniging Weesp. Met het invullen verleent u een machtiging om het inschrijfgeld (eenmalig) en de jaarlijkse contributie en andere door de Algemene Ledenvergadering vastgestelde bedragen (terugkerend) af te schrijven per incasso. Klik hier voor meer informatie. 

Met het invullen verklaart u ook de zwemkunst machtig te zijn, fysiek geen beperkingen te hebben die gecombineerd met roeien een risico vormen, een geldige aansprakelijkheidsverzekering te bezitten en kennis te hebben genomen van de bepalingen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging en deze bepalingen zal naleven.    

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers en wij verwachten dat leden een bijdrage leveren aan de nodige werkzaamheden. Hieronder kunt u uw voorkeur voor het verenigingswerk aangeven.  

Na het invullen ontvangt u een e-mail om de aanmelding te bevestigen. Daarna wordt deze doorgezet naar de ledenadministratie die je voorziet van een gebruikersnaam en wachtwoord voor het besloten deel van de website.

Uw vastgelegde gegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van de ledenaministratie van de roeivereniging en die van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB). De ledenlijst met adres en telefoongegevens wordt alleen gedeeld met leden van de roeivereniging. 

U kunt hier de BIC code van uw eigen bank achterhalen. Bijv. voor de

ING Bank: INGBNL2A

ABN Amro Bank: ABNANL2A

Rabobank: RABONL2U

Algemeen


 

Contact

 

Adres

 

Lidmaatschap

 

Overige

Een vereniging vormen alle leden samen. Het bestuur vindt verenigingswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Geef hier je voorkeuren aan voor werkzaamheden c.q. welke speciale kwaliteiten je wilt inbrengen.

 

Onze nieuwsbrief: de DigiDol

Een aantal keren per jaar verstuurt de redactie een digitale nieuwsbrief: de DigiDol. De DigiDol staat vol met nieuws, informatie en achtergrondverhalen van Roeivereniging Weesp. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de DigiDol maakt daar een belangrijk onderdeel. We hopen dan ook dat iedereen de DigiDol wil ontvangen.

 

Naar het opgegeven mailadres zal een bevestiging worden verstuurd.


Beveiligings code Beveiligings code

 

 

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 17 maart 2017

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis