Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-074

Geen Molenwedstrijd in 2020

De wedstrijdorganisatie van Roeivereniging Weesp was in een ver gevorderd stadium met de voorbereidingen van een aangepaste Molenwedstrijd. Helaas hebben de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus ons doen besluiten dat het niet verantwoord is om de Molenwedstrijd dit jaar door te laten gaan. Er zal nu voor het eerst sinds twintig jaar geen Molenwedstrijd zijn.

Voor alle roeiers en begeleiders, blijf gezond en blijf vooral lekker trainen dan hopen we er in 2021 als vanouds weer een gezellige Molenwedstrijd van te maken! 

De 21e Weesper Molenwedstrijd is op zaterdag 9 oktober 2021.

Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen ook dit jaar weer 1.000 m roeien in een dubbel 2. Deze wedstrijden vinden in de middag plaats. Vanwege de wedstrijd-planning is het niet haalbaar om deze afstand in een skiff te starten. Deelnemers van 16 jaar en ouder die ook willen skiffen, roeien op de 450 m baan.

Speciaal voor deze wedstrijd is een aparte website gemaakt. Op http://www.molenwedstrijd.nl kun je alle informatie vinden en je inschrijven. 

Voorgaande wedstrijden

Vanwege privacy regels zijn de foto's alleen direct beschikbaar voor leden van Roeivereniging Weesp (d.m.v. een inlogcode). Als je toch je foto's wilt zien dan kun je een mail versturen naar retsambew.[antispam].@rvweesp.nl met vermelding van je naam, een voorbeeld foto (ter herkenning), je startnummer, type boot en omschrijving van kleding.

 

Bij dit evenement worden foto's en video opnames gemaakt. Wanneer je het terrein betreedt of deelneemt aan het evenement geef je de organisatie toestemming om beelden waarop je staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden zoals in online en gedrukte media.

Impressie Molenwedstrijd:


 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 23 september 2020

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis