Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-074

Molenwedstrijd

De Molenwedstrijd vindt in 2019 op 12 oktober plaats. Vanouds is de Molenwedstrijd een druk bezochte wedstrijd: het afgelopen jaar verwelkomden we meer dan 140 deelnemers. Sportief, Gezellig en Georganiseerd. Dat zijn de drie kenmerken waarmee onze wedstrijd zich laat omschrijven.

Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen ook dit jaar weer 1.000 m roeien in een dubbel 2. Deze wedstrijden vinden in de middag plaats. Vanwege de wedstrijd-planning is het niet haalbaar om deze afstand in een skiff te starten. Deelnemers van 16 jaar en ouder die ook willen skiffen, roeien op de 450 m baan.

Speciaal voor deze wedstrijd is een aparte website gemaakt. Op http://www.molenwedstrijd.nl kunt u alle informatie vinden en zich inschrijven. 

Voorgaande wedstrijden

Vanwege privacy regels zijn de foto's alleen direct beschikbaar voor leden van Roeivereniging Weesp (d.m.v. een inlogcode). Als u toch uw foto's wilt zien dan kunt u een mail versturen naar retsambew.[antispam].@rvweesp.nl met vermelding van uw naam, een voorbeeld foto (ter herkenning), uw startnummer, type boot en omschrijving van kleding.

 

Bij dit evenement worden foto's en video opnames gemaakt. Wanneer u het terrein betreedt of deelneemt aan het evenement geeft u de organisatie toestemming om beelden waarop u staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden zoals in online en gedrukte media.

Impressie Molenwedstrijd:


 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 oktober 2019

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis