Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-074

25e Molenwedstrijd

De 25e Weesper Molenwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 12 oktober 2024.

Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen ook dit jaar weer 1.000 m roeien in een dubbel 2.

De 1.000m wedstrijden vinden in de middag plaats. Vanwege de wedstrijd-planning is het niet haalbaar om deze afstand in een skiff te starten. Deelnemers van 16 jaar en ouder die ook willen skiffen, roeien op de 450 m baan.

Speciaal voor deze wedstrijd is een aparte website gemaakt. Op http://www.molenwedstrijd.nl kun je alle informatie vinden en je inschrijven. 

Voorgaande wedstrijden

Vanwege privacy regels zijn de foto's alleen direct beschikbaar voor leden van Roeivereniging Weesp (d.m.v. een inlogcode). Als je toch je foto's wilt zien dan kun je een mail versturen naar retsambew.[antispam].@rvweesp.nl met vermelding van je naam, een voorbeeld foto (ter herkenning), je startnummer, type boot en omschrijving van kleding.

 

Bij dit evenement worden foto's en video opnames gemaakt. Wanneer je het terrein betreedt of deelneemt aan het evenement geef je de organisatie toestemming om beelden waarop je staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden zoals in online en gedrukte media. Als je dit niet wilt kun je een mail sturen naar retsambew.[antispam].@rvweesp.nl

Impressie Molenwedstrijd:


 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 5 mei 2024

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis