Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-080

Toertochten

Roei eens op ander roeiwater en ervaar een nieuwe omgeving. De toercommissie organiseert voor de leden elk jaar een aantal prachtige tochten. Gezamenlijk maken we er een leuke dag van. Bekijk hieronder de tochten en geef je op!

Snerttocht 30 oktober

Traditiegetrouw organiseert de toercommissie tegen de winter de snerttocht. Afgelopen jaar zijn alle tochten, dus ook deze, vanwege Corona niet doorgegaan. We hopen dat met een snerttocht op 30 oktober er geen Coronabeperkingen meer zijn (mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, dan komt ook dit jaar deze tocht te vervallen).
Gezelligheid staat bij deze tocht hoog in het vaandel. Ook leden die nog niet afgeroeid zijn kunnen deelnemen aan deze tocht. Aan je instructeur moet dan wel advies gevraagd worden of je roei-technisch al gevorderd genoeg bent om te kunnen deelnemen. De exacte invulling van de tocht zal na de zomer bekend worden gemaakt. De tocht gaat in elk geval vooral via kleine en soms smalle wateren, waarbij lage bruggen worden gepasseerd (soms slippen en liggen). Aansluitend aan de roeitocht is er een maaltijd … met snert … in het clubhuis.

Lengte tocht circa 25 km. Aantal deelnemers max. 50.
Voor het maken van de snert worden weer vrijwilligers gezocht. Graag aanmelding via e-mail!

 

Algemeen:

Alle bovenvermelde tochten worden tijdig (ongeveer 1 maand) van te voren aangekondigd op het mededelingenbord in het botenhuis, de nieuwsflits en de agenda van de website. In deze aankondiging wordt alle informatie opgenomen over de lengte en route van de tocht, de kosten, vertrektijden en de wijze van inschrijving. 

Natuurlijk worden er nog veel meer toertochten in Nederland georganiseerd. Kijk gerust of er wat van je gading bij zit. Het staat je vrij om natuurlijk zelf wat te organiseren. Als je dat doet, overleg dan ook even met de leden van de toercommissie. Klik hier of gebruik de link voor  info van de KNRB over toerroeien: http://www.toertochten-marathon-roeien.nl/content/roeien_nederland

Wij als toercommissie vinden het leuk om toertochten te regelen. Wel willen we je erop wijzen dat  iedere deelnemer tijdens de door ons gereorganiseerde toertochten zelf verantwoordelijk is voor het gebruik van het al dan niet geleende/gehuurde roeimateriaal en zijn eigen vaargedrag.  

Hebben jullie vragen, dan kunnen die gesteld worden via thcotreot.[antispam].@rvweesp.nl of natuurlijk als je ons tegenkomt op de vereniging.

 

Met vriendelijke groeten,

Viola van Dalfsen, Marc Buts, Ed Merks, Hans Meuwissen, Dennis Jannette Walen

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 29 april 2021

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis