Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

content-banner-080

Toertochten

De toercommissie organiseert voor de leden elk jaar een aantal prachtige tochten. 

Toerprogramma Roeivereniging Weesp 2018 

De toercommissie heeft voor de leden het volgende programma samengesteld:

  • 13 mei - Haventocht Rotterdam: maximale deelname 3 personen. Roeitocht over stromend water door Rotterdamse Havens. Alleen voor zeer geoefende roeiers. Zwemvest verplicht.
  • 25 en 26 mei - Vechttocht met 'heen & weer' ploegen: op vrijdag 25 mei naar Viking, Utrecht en terug op zaterdag 26 mei naar Weesp. Max 32 deelnemers. Afstand 35 km
  • 9 Juni - Jubileum rondje Amsterdam: voor alle leden (ook pas afgeroeide leden). Afstand 35 km
  • 7 juli - Rondje Vinkeveen: voor geoefende toerroeiers van RV Weesp. Afstand 45 km
  • 22 september - Noord Hollandse Poldertocht: vertrek bij Zaanse schans. Maximaal 12 deelnemers . Afstand 35 Km
  • 4 November- Snerttocht: Zo tegen de winter organiseert de toercommissie traditiegetrouw de Snerttocht. Een tocht waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat. Ook leden die nog niet afgeroeid zijn kunnen deelnemen aan deze tocht. Vraag advies aan je instructeur of je ver genoeg bent in het leertraject om deel te nemen. De tocht bestaat uit een roeitocht met aansluitend een maaltijd in het clubhuis. Kosten ongeveer 10 euro. Afstand 25 Km. OPROEP: Voor het verzorgen van de snert zoeken we ook dit jaar weer vrijwilligers! Meld je aan via de e-mail. 

Algemeen:

Alle bovenvermelde tochten worden tijdig (ongeveer 1 maand) van te voren aangekondigd op het mededelingenbord in het botenhuis, de nieuwsflits en de agenda van de website. In deze aankondiging wordt alle informatie opgenomen over de lengte en route van de tocht, de kosten, vertrektijden en de wijze van inschrijving. De deelnemers zijn in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor reis en verblijf op de dag van tocht zelf.

Natuurlijk worden er nog veel meer toertochten in Nederland georganiseerd. Kijk gerust of er wat van je gading bij zit. Het staat je vrij om natuurlijk zelf wat te organiseren. Als je dat doet, overleg dan ook even met de leden van de toercommissie. Klik hier of gebruik de link voor  info van de KNRB over toerroeien: http://www.toertochten-marathon-roeien.nl/content/roeien_nederland

Verder kunnen jullie ons altijd vragen via thcotreot.[antispam].@rvweesp.nl of natuurlijk als je ons tegenkomt op de vereniging.

 

Met vriendelijke groeten,

thcotreot.[antispam].@rvweesp.nl 

Joost Ponte, Marc Buts, Kees van Ommeren, Viola van Dalfsen, Joost Kolloffel en Ed Merks

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 23 december 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis