Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Content banner 029

Inlooproeien

Inlooproeien is vooral lekker makkelijk en heel gezellig. Kenmerkend voor inlooproeien is dat iedereen beslist of hij/zij komt of niet, zonder ingewikkelde afstemming via eindeloze reeksen appjes. Doordat het inlooproeien een vaste kern van zo’n vijftig mensen telt, ontmoet je vanzelf veel leden persoonlijk. Het zijn gewone, gezellige mensen, met een voorkeur voor meermans C-boten. Sluit je aan!

Inlooproeien op ma, di, woe, do en vrijdagen

Bij het inlooproeien kan iedereen zonder vooraankondiging binnenlopen en worden de ploegjes gevormd op basis van de aanwezigen. Veel net afgeroeide roeiers kunnen op deze manier, vooral als ze (nog) geen vast roeiploegje hebben, op een heel gezellige wijze roei-ervaring opdoen en kilometers maken. Aan dit inlooproeien doen structureel vele tientallen roeiers mee. Het vindt plaats op de volgende tijdstippen:

  • Op de maandag- en vrijdagochtenden is het inlooproeien van 9 tot 11 uur onder leiding van Henk Schneiders. Dit loopt het hele jaar door.
  • Op dinsdagochtenden van 10 tot 12 uur, gecoördineerd door Willem Koot
  • In het zomerseizoen (ongeveer parallel aan de zomertijd, is er ook inlooproeien op de woensdag- en donderdagavonden, gecoördineerd door Bert van Ee (woensdagen) respectievelijk Jan Kastelein (donderdagen).