logo-40-jaar

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Content banner 016

Eierkoekenrace

De Eierkopekenrace is een ludieke verenigingsbijeenkomst voor de lol en voor het onderlinge contact tussen de leden. En ondertussen kan iedereen nog roeien ook. Plezier staat voorop!

eierkoekenrace-2018
Op 14 april 2018 organiseert de wedstrijdcommissie de Eierkoekenrace. Een wedstrijd die 11 jaar geleden in het leven is geroepen voor de lol en voor het onderlinge contact van de leden van de RVW. Het zijn korte wedstrijden voor 2 ploegen in  C4+ of C2+ die voor de vlotten van de vereniging gehouden worden. De afstand is maar 250 meter maar er moet flink gerond worden, een behendigheidswedstrijd dus. De ploeg die dit het snelste doet wint de Gouden Eierkoek, een wisseltrofee. 
 
  • Het toernooi met barbecue is bedoeld voor alle leden van onze roeivereniging: jong en oud, beginners en gevorderden. Ook als je nog niet bent afgeroeid.
  • De wedstrijden starten om 14 uur. Aanvang om 13.30 uur.
  • Je kunt meedoen in C2+, C4+, zowel in ploegverband als individueel (kan je toch meedoen en maken wij een leuke ploeg voor jou)
  • Per boot maximaal 50% wedstrijdroeiers
  • Na afloop een gezellige barbecue. Je kunt je ook alleen hiervoor inschrijven: voor de gezelligheid en om de deelnemers aan te moedigen. Leden maken zelf salade’s, kan jij er ook een maken? Laat het weten!
 Foto vindt je hier: 2018 en 2017

Schrijf je vóór 8 april in via wvreissimmocdjirtsdew.[antispam].@gmail.com of via het inschrijfformulier op de vereniging. Kosten voor de barbecue zijn € 15,- voor de jeugd t/m 18 jaar € 10,- (te voldoen NL66INGB0004075451 tnv Roeivereniging Weesp onder vermelding van je naam en Eierkoekenrace).

 

 

Wie helpt er mee ??
  • Tevens zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen voor, tijdens en na de wedstrijd: versieren, barbecuen, afwassen, opruimen, etc
  • Om de kosten te drukken zoeken wij ook mensen voor het van tevoren maken van de bijgerechten bij de barbecue: sauzen, salades etc. Gemaakte kosten kunnen gedeclareerd worden bij de penningmeester.
  • De combinatie meedoen/meehelpen met de wedstrijd/barbecue is goed te doen.
  • Je kunt je voor bovenstaande opgeven via wvreissimmocdjirtsdew.[antispam].@gmail.com of via het inschrijfformulier.

We hopen op lekker veel inschrijvingen !! 
De wedstrijdcommissie 

Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee Doe mee !!!!!!!

 

 

 .

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 15 april 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis