Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Content banner 007

OUDE INFO: Natroweemus

Deze onderlinge wedstrijd tussen de roeiverenigingen Naarden, Tromp, Weesp, Hemus en de Eem vindt eenmaal per vijf jaar plaats op onze Vecht. In 2017 was de Natroweemus voor het laatst in Weesp, toen georganiseerd door R.V. Naarden. Het is een ludieke boord-aan-boord-race over 1000 m voor boord- en scull-achten. Elk jaar organiseert een vereniging de wedstrijd met 8-en waarbij bijna altijd met een vrolijk thema wordt gewerkt. De wedstrijden beginnen 's avonds rond een uur of zes rond de langste dag van het jaar. Er wordt altijd geroeid door mixed-achten (dus minstens vier roeiende vrouwen). Iedereen mag deelnemen.

De naam Natroweemus is een samenstelling van de vijf verenigingen (NA = Naarden, TRO = Tromp, WEE = Weesp, EEM = de Eem en MUS = Hemus).

 

 

Natrowemus verenigingen

Wedstrijdinformatie

De Natroweemus is een boord-aan-boord-race over 1000 m voor boord- en scull-achten. Een team moet bestaan uit minimaal 4 dames. Iedereen mag deelnemen, ook onervaren (boord)roeiers. Een uitgelezen kans dus om als beginnend roeier een keertje in een gladde boot te roeien.

De Natroweemus vindt plaats op 19 woensdag juni 2019, eerste start ca. 18:30. Het is een tijdrace over 1.000 meter met 2 achten boord aan boord.

Laatste nieuws

Het aantal ingeschreven ploegen is slechts 5, daarom is besloten de wedstrijd niet door te laten gaan. Wij danken de ploegen die hebben ingeschreven hopen dat in de toekomst meer ploegen aan deze leuke wedstrijd willen meedoen. 

Starttijden en loting

De Natroweemus wedstrijd is geannuleerd.

Thema 

natrowemus-gouden-badeend

Omdat de kleuren van RV Weesp iets met rood hebbenen en afgelopen jaar de vereniging haar 40 jarige robijnen jubileum heeft gevierd, is het thema voor dit jaar Rosso. De organisatie trekt 15 seconden af van de eindtijd als bij de finish duidelijk blijk is gegeven van toepassing van het thema. Daarnaast wordt er een speciale prijs uitgereikt aan de ploeg die op een bijzondere manier het thema Rosso tot uitdrukking brengt.

 Strijd dus mee om de gouden badeend!

Inschrijfformulier

Klik hier om het inschrijfformulier op te halen.

Inschrijving sluit 14 juni om 24.00 uur.

Locatie: Roeivereniging Weesp, Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp

Let op! Het botenterrein heeft een andere locatie aan de Utrechtseweg. Zie op de kaart het botenterrein.

Wedstrijdreglement

Klik hier om het wedstrijdreglement op te halen.

 

Contact

Conctactpersoon: C de Jong

Telefoon: 06 22029030

E-mail wvreissimmocdjirtsdew.[antispam].@gmail.com

 

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 3 maart 2021

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis