Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

13 februari: gezamenlijke commissievergadering

Geplaatst op 14-02-2019  -  Categorie: Redactie  -  Auteur: Redactie

19-02-13-gezamenlijke-commissievergaderingWoensdagavond kwamen vertegenwoordigers van de diverse commissies bijeen voor een gedachtewisseling over onderwerpen die op dit moment spelen. Om de secretaris van het bestuur niet al het gras voor de voeten weg te maaien, hierbij een kort verslag. Iedere commissievertegenwoordiger vertelde over wat gaande is binnen de eigen commissie, of er knelpunten waren en welke plannen er zijn voor het komende jaar.

Een belangrijk onderwerp is de deelname van onze vereniging aan Kikarow. Dit evenement vindt plaats op zondag 14 juli, dan zal de Kikavloot rond 12:00 uur bij ons langskomen en vervolgens doorvaren, met als eindpunt Roeivereniging Het Galjoen bij Nijenrode. Iedereen die ideeën heeft voor sponsoring, zodat wij het voorgestelde streefbedrag van tienduizend euro kunnen bereiken, wordt van harte uitgenodigd zich te melden bij de Kikarowcommissie via worakiK.[antispam].@rvweesp.nl. Tijdens de komende Ledenvergadering van vrijdag 12 april zal opnieuw een toelichting worden gegeven, plus een update over de voortgang. Op de home-pagina van onze website, rechts van het Laatste Nieuws, vind je de Kikarowknop en kun je nog meer informatie vinden.

Voor diverse commissies worden extra leden gevraagd: de instructiecommissie, de toercommissie en de tokocommissie zijn onderbemand en hebben dringend versterking nodig. Informatie over de werkzaamheden kun je inwinnen bij deze commissies, zij zullen je met open armen ontvangen.

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis