Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Afroeien bij de jeugd

Geplaatst op 07-07-2020  -  Categorie: Instructie  -  Auteur: Arthur Overkamp

20-06-22-afroeien-jeugdTerwijl de oudere leden vòòr 1 juli nog zaten te hopen op versoepeling van de Corona maatregelen, was de jeugd al weer lang en breed aan het trainen. Dat was dan ook de reden, dat eind juni bijna alle jeugdleden tegelijk zijn afgeroeid in de C4x+.

Alhoewel in de zomer meer in de skiff wordt geroeid, was het er na het winterseizoen nog niet van afroeien in de C-boten gekomen. Onder leiding van Joost, Aron, Peter en David was iedereen klaargestoomd voor verschillende niveaus ploegroeien en sturen.

Op maandagavond 22 juni zijn 14 jeugdleden afgeroeid, waarvan Servaas Franken, Tijmen van Gelder, Ties Manders, Ole Kroes, Berend Zuidberg en Lucas Stevens voor roeien en sturen zijn geslaagd. De andere deelnemers zijn geslaagd voor roeien in de C4: Jesse ter Beek, Willem de Groot, Niro Rahimi, Niels Pontman, Julie Zuidberg, Anne van Grinsven, Nora Ronken en Myrthe Boesveldt.

Een week later, op maandag 29 juni, zouden drie oudere jeugdleden (18+) ook nog met de C4x door het centrum van Weesp sturen: dat hoort namelijk bij het senioren examen. Helaas was het zo stormachtig, dat dit examen moest worden afgebroken. Wel slaagden bij de vereniging nog twee extra jeugdleden voor het roeien in de C4: Amy Toner en Jason Bastis. Ook slaagde Max de Kruijff als senior voor zijn skiff examen, ondanks de pittige windvlagen.

Op de foto's de hele groep van 22 juni en de drie geslaagden van 29 juni (v.l.n.r.) Max, Amy en Jason.

Allemaal gefeliciteerd met jullie examen!20-06-29-afroeien-jeugdPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis