Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Bericht uit de Bestuursvergadering

Geplaatst op 23-09-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur RVWeesp

Bestuursvergadering van maandag 21-9-202020-09-21-bestuursvergadering

Het openingspunt. Onze penningmeester Hans Strijd volgt ‘de liefde’ en verhuist naar Goes. Per eind 2020 is er dus een vacature voor deze bestuursfunctie. Meld je aan als je dit een leuke klus lijkt.

Dan het alarmerende nieuws dat we de afgelopen weken een serieuze botsing tussen twee eigen boten met schade hebben gehad, en drie bijna botsingen. Aan de verkeerde kant varen is de hoofdoorzaak. Veiligheid heeft al onze aandacht. Onze commissaris roeien gaat de gevallen documenteren. We zoeken een veiligheidsfunctionaris voor de continuïteit.

Aan al onze leden de oproep om goed zichtbaar te zijn tijdens het roeien (gele hesjes b.v.), altijd stuurboordwal te houden, steeds achterom kijken als je zelfsturend vaart. Bij het Ballast Gat niet het invaarverbodsbord te negeren. Echt we moeten met elkaar proberen ongelukken zolang mogelijk uit te stellen.

We hebben ook de sloeproeiers op de Vecht, via hun besturen, hebben we gevraagd om dezelfde regels te respecteren. Ook zij moeten meewerken aan een veilige Vecht.

Dan het ongezellige nieuws dat de Molenwedstrijd is afgelast, de vrijwilligersmaaltijd en de nieuwjaarsreceptie eveneens. Corona is de oorzaak.

Zolang we elkaar niet makkelijk meer in grotere groepen kunnen ontmoeten, vragen we jullie om je persoonlijke gegevens op de website te actualiseren met een recente foto, maar vooral ook je voorkeursactiviteit voor het verenigingswerk. Via de website kunnen we elkaar dan, buiten het roeien om, makkelijker vinden.

We proberen, ondanks de Corona beperkingen, vooral voor onze nieuwe leden, routines te bedenken waardoor we hen warmer kunnen ontvangen en ‘omarmen’ zodat zij zich snel thuis voelen in onze vereniging. Heb je zin daaraan mee te werken laat het ons weten. Carola Kesteloo en Angela Donkers zijn daar al mee bezig.

 Vriendelijke groeten,

 Het Bestuur

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis