Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Berichten uit het bestuur

Geplaatst op 25-05-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

20210624-bestuursplaatje

  • Sponsoractie Vecht tegen ALS 3 september 2022
  • Vrijwilligersmaaltijd 2 september 2022
  • Conceptnotulen ALV 22 april jl.

Renske Harte  vertelde bij de Rondvraag in de ALV over de door haar te organiseren sponsoractie om geld te werven voor onderzoek tegen de vreselijke, en dodelijke ziekte ALS. Op 3 september is de Weesper cityswim 'Vecht tegen ALS'. Vanuit de roeivereniging vertrekken zwemmers die per persoon € 45 aan sponsorgeld betalen om 2 km te zwemmen naar de Kom van Weesp en weer terug. Dat wordt een heel evenement! Dus aan al onze leden: help met deze actie mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor belangrijk ALS-onderzoek.

De Vrijwilligersmaaltijd kan dit jaar gelukkig weer doorgaan en is op vrijdag 2 september. Reserveer alvast deze datum, goede vrijwilligers.  

De conceptnotulen van de ALV van 22 april j.l. zijn klaar en staan op de site (Vereniging > ALV ). Als je er niet bij kon zijn, kun je alsnog lezen wat er is besproken. Er bleek een enkele fout in het Jaarverslag (sterfdatum Carel Kummer) en de Financiele Jaarrekening (een cijfer in een tabel) te staan. Deze zijn gecorrigeerd. Ook is aan het Financieel Jaarverslag de goedkeurende verklaring van de Kascommissie toegevoegd. Op de site zijn alle stukken geplaatst achter de inlog, bij “Verenigingsinformatie”. Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis