Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Berichten uit het Bestuur

Geplaatst op 12-06-2024  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: voorzitter RV Weesp
Op 12 juni was de eerste vergadering van het bestuur in de nieuwe samenstelling. Er was weer veel te bespreken en we hebben weer veel bereikt met elkaar de afgelopen maanden! 
Zo hebben we sinds kort een gladde 4- voor de duur van 2 maanden in bruikleen van RV Naarden. Zo kunnen we verkennen hoeveel animo er is voor dit type boot als mogelijk alternatief voor de aankoop van een 4+. Uiteraard mag je alleen in deze gladde boot roeien als je daar bevoegd voor bent en bedenk - voordat je gaat boegsturen - of je jezelf daarvoor voldoende bekwaam voelt. 
De No-Panic heeft een nieuwe motor. De oude motor haperde soms en dat is natuurlijk ongewenst. De reden dat de oude motor niet altijd even betrouwbaar werkte, kwam door onjuist gebruik o.a. vuil in tank, verkeerde brandstof, verkeerde bediening. We gaan de belangrijkste gebruikers dan ook leren hoe deze nieuwe motor goed te gebruiken, e.e.a. in overleg met de IC. Zie ook het bericht over de nieuwe motor van 1 mei jl.
Dan een oproep voor iedereen die wel eens gebruik maakt van de slagentellers: de afgelopen periode zijn er 3 zoek geraakt waardoor we er op dit moment nog maar 2 beschikbaar hebben. Dus check je sporttas, achterbank van je auto, etc. Hopelijk vinden we ze terug en komt er ook meer aandacht voor het netjes terugleggen op de plaats waar ze horen: in de kast op de club.
  
Tenslotte was Gerard Engels te gast om het KNRB-rapportDe recreatieve roeier zoekt beweging, verbinding en uitdaging” toe te lichten. Het rapport bevat de resultaten van het landelijke onderzoek naar wensen en behoeften onder recreatieve roeiers, waaronder ook RV Weesp-roeiers. Gerard is lid van de KNRB Commissie Recreatief Roeien en adviseert ons onder andere om de blik wat meer naar buiten te richten: er zijn heel veel mogelijkheden en resources voor roeiers buiten onze vereniging die we ook kunnen benutten.
Klik hier voor het rapport
   


Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis