Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Boordroeiers gevraagd voor de zaterdagochtend!

Geplaatst op 15-01-2018  -  Categorie: Overig  -  Auteur: Ingeborg Sap

Roei met ons mee op zaterdagochtend in de 8

 18-01-15-wesopafoto-bij-oproep-ingeborgOns vaste team dat op zaterdagochtend in de acht roeit, raakt wat uitgedund. Wij zijn daarom op zoek naar roeiers die geregeld op zaterdagochtend om half 10 willen meeroeien. Het is een gemengd team, de jongste roeier nog geen 35, de oudste zo'n beetje 70, nog werkenden en pensionado's. Hoewel wij recreatief roeien en niet op wedstrijd resultaat belust, fietst of rijdt er toch af en toe een coach mee, op wiens aanwijzing wij proberen technisch zo goed mogelijk te roeien.

Het streven is er een paar extra roeiers bij te vinden, waardoor we elke zaterdag met genoeg mensen zijn om uit te varen. Het is dan geen verplichting om elke zaterdag aanwezig te zijn, je kunt ook een keer in de twee of drie weken meedoen.

Mensen die nog niet eerder in een acht hebben geroeid zijn ook welkom, het is even een andere techniek, maar het blijft nog altijd wel roeien. Het team zal je graag e.e.a. uitleggen.

Aanmelden kan door een e-mail berichtje naar het "secretariaat van de zaterdag 8" Ingeborg Sap email: 33lcir.[antispam].@zonnet.nl

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis