Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Bootreserveringen zomerseizoen

Geplaatst op 27-01-2022  -  Categorie: Overig  -  Auteur: Emile Draaijers

20-08-30-reserveren

 

Het is weer mogelijk om reserveringen aan te vragen voor het zomerseizoen 2022. Het seizoen start op de eerste maandag van april, dus 4 april en loopt door tot de eerste zondag van oktober oftewel 2 oktober. Aanvragen kunnen, zoals gebruikelijk, via het bekende e-mailadres worden verzonden: nerevreser.[antispam].@rvweesp.nl (zie ook de website). 

 

Spelregels: 

Aanvragen van- en voor verenigingsdoelen hebben prioriteit en dat zijn

- Instructie

- Wedstrijden

- Toertochten

- Evenementen 

Roeiploegen:

Aanvragen voor roeiploegen worden met vermelding van het aantal deelnemers per ploeg inclusief roeicodes opgegeven voor tijdblokken van 30 minuten of een veelvoud hiervan, maar maximaal drie tijdblokken op zaterdag en zondag. (Af en toe een uitzondering in overleg mogelijk, afhankelijk van vraag en aanbod) Op de dagen door de week is er geen beperking. Bij zeer grote ploegen s.v.p. even aangeven wat het minimum aantal te verwachten deelnemers per dag zal zijn, om niet de hele vloot te claimen. Anderen willen mogelijk ook kunnen roeien. Mocht je met jouw ploeg een keer niet roeien, vergeet dan niet de boot of boten in het afschrijfboek vrij te geven, zodat zichtbaar is dat de boten beschikbaar zijn voor een ander. 

Inlooproeien:

Zoals gebruikelijk is op maandag- en vrijdag ochtend inlooproeien en daarvoor is een groot aantal boten gereserveerd. De tijden zijn van 08:30 - 10:00 uur.

Op woensdagavond zal er inlooproeien zijn vanaf 19:00 uur tot duisternis in april en september en vanaf 19:30 tot duisternis tussen mei en augustus.

Mogelijke andere inlooproeimomenten kunnen later worden toegevoegd bij voldoende vraag. 

Laten we hopen dat 2022 een normaal roeijaar wordt, dat we gewoon lekker ouderwets onze kilometers kunnen maken en genieten zonder teveel beperkingen!

 

Emile DraaijersPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis