Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Botenreservering zomerseizoen

Geplaatst op 21-01-2020  -  Categorie: Overig  -  Auteur: Redactie

20-01-21-reserveren-zomerseizoen

 

Het is weer mogelijk om voor het komende zomerseizoen van 1 april tot en met 30 september een boot te reserveren op een vaste datum en tijd.

 

Een dergelijk verzoek kun je per e-mail indienen bij Emile Draaijers: nerevreser.[antispam].@rvweesp.nl

 

 

 

 Let hierbij wel op het volgende: 

  • Het kan zijn dat meerdere leden op hetzelfde moment een bepaalde boot willen reserveren, dus het is niet zeker dat je verzoek wordt gehonoreerd. Dit is afhankelijk van overige aanvragen en er wordt gestreefd naar goed overleg. 
  • Als je een boot hebt “toegewezen” gekregen, denk er dan aan, als je hem niet gebruikt om de boot bijtijds vrij te geven (annuleren via het afschrijfboek), zodat een ander er in kan gaan roeien. 
  • Voor toertochten, wedstrijden en andere evenementen, zoals Sail 2020 zullen boten worden ingepland die daardoor niet gebruikt kunnen worden door de reserverende ploeg.
  • Kijk dus altijd van tevoren of je boot beschikbaar is. 
  • Tijdens de instructie zijn veel boten toegewezen aan de instructie en kunnen niet gereserveerd worden. 
  • Voor een eenmalige reservering, meer dan acht dagen vooruit, stuur je ook een e-mail naar nerevreser.[antispam].@rvweesp.nl. Voor minder dan acht dagen vooruit kun je zelf het zelf regelen via het afschrijfboek. 
  • Op de inloop-roei-momenten zijn de boten gereserveerd voor de inloop. Zoals gebruikelijk zijn die het hele jaar door gepland op maandag- en vrijdagmorgen tussen 08:45 - 11:00; daarnaast alleen ’s zomers op de woensdagavond vanaf 19:00 (in april en in september) en vanaf 19:30 in de overige zomermaanden.

Mogelijk volgen er nog andere momenten van inloop als iemand daarvoor een oproep wil plaatsen.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis