Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

de ALV van 1 november, een impressie

Geplaatst op 02-11-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: redactie

Buiten is het al donker als onze voorzitter Steven de Nie klokslag acht uur met een ferme tik van de hamer het begin van de Algemene Ledenvergadering aankondigd. Zoals gebruikelijk is een fractie van ons 377 tellende ledenbestand vertegenwoordigd. Als die afwezigen wisten hoe vrolijk en snel onze vergaderingen verlopen zouden het er vast meer zijn!

            De grote discussiepunten van de avond waren de vraag of koffie en thee gratis verstrekt moeten worden en de manier waarop we veiligheid op het water kunnen verbeteren, met name door verbeterde zichtbaarheid. De tijd aan 19-11-01-ronalddeze punten besteed was omgekeerd evenredig aan het belang ervan. Gaat iedereen opeens heel veel koffie en thee drinken als je niet meer hoeft te betalen of is het gedoe met kaarten afschrijven eindelijk afgelopen? Veel meningen. Gaat Ronald Uljee’s voorstel het halen? .

            Willem Koot houdt een gloedvol verhaal over de noodzaak van veiliger varen. We moeten duidelijker zichtbaar zijn in de boot. 19-11-01-willemDe vraag is of we dat bereiken met een verplicht geel hesje of met een dringend geadviseerd geel hesje. Argumenten voor en tegen uit de zaal. Het bestuur verzamelt ze allemaal en ‘neemt ze mee’. Voorstellen over deze onderwerpen komen op de volgende ALV.

            Er zijn mooie berichten over de fantastische opbrengst van onze zonnepanelen en de nog mooiere opbrengst van Kikarow. Samen met de sloeproeiers van De Spiering had RVWeesp veruit de hoogste opbrengst van alle roeiverenigingen. Hulde!.

            We bespreken de begroting en het botenplan in een record tempo. Terwijl beneden een nieuwe boot ligt te wachten op de doop later op de avond, wordt boven de aanschaf van alweer twee nieuwe besproken!

            Tenslotte nemen we afscheid van Els Ricke als bestuurslid. Zij was drie jaar lang commissaris roeien. Geen kalm baantje als we haar taken zien: Afroeicommissie, Gastroeien, Instructiecommissie, Jeugdroeien, Organisatie wedstrijden, Proeflessen/Nieuwe Leden, Roeiveiligheid en Toercommissie. De voorzitter bedankt haar voor haar inspanningen, gevolgd door een applaus uit de zaal. De bloemen kwamen later. Frank van de Gender, helaas niet aanwezig, zal haar opvolgen.

            De laatste taak van deze avond valt ook Els Ricke toe. De doop van de nieuwe boot, een C4/5, die al beneden in het donker ligt te glimmen. Met een flinke plas Vechtwater hebben 19-011-01-els-doopt19-11-01-publiek-bij-bootwe een nieuwe Hinderdam!Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis