Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

De ALV van 19 april

Geplaatst op 21-04-2024  -  Categorie: Vergaderingen  -  Auteur: redactiervweesp

De ALV van 19 april 2024

Regenbuien en harde wind! Toch is de kantine aardig vol als, zoals gebruikelijk, Steven om klokslag acht uur de voorzittershamer laat klinken voor zoals hij het noemt de Hoogmis van de Vereniging, de Algemene LedenVergadering.

24-04-19-bestuur-publiek

We keuren de notulen goed en klappen hard voor het mooie jaarverslag. Wendy, onze penningmeester verantwoordelijk voor het financiële verslag, krijgt extra complimenten: een betere penningmeester dan Wendy kunnen we niet hebben, aldus de voorzitter. Een terugkerend punt van aandacht zijn de jeugdleden, of beter het gebrek daaraan.  Het bestuur gaat zich buigen over deze kwestie. Willen we meer jeugdleden of leggen we ons neer bij de status quo?

 Het botenplan komt toch nog een keer op de agenda. Een gestuurde of een ongestuurde extra gladde vier. Dat is de kwestie. Terug naar de botenplancommissie!. Na een update over de perikelen met Amsterdam: parkeren, het dak, verduurzaming – lees de notulen over deze soap- gaan we over op het afscheid van Steven, na negen jaar voorzitterschap. Frank spreekt hem toe en memoreert onder meer zijn streven om RVWeesp een echte vereniging te laten zijn, waarin iedereen naar vermogen is betrokken.  Geen consumentisme, maar solidariteit en gezamenlijkheid! Zijn acties voor veiligheid- niet dwingend maar dringend- en zijn managerskwaliteiten- getting things done, én betrokken blijven-. En dan: een fles wijn, een fotoboek en lid van verdienste!

24-04-19-steven-met-bord

24-04-19-steven-krijgt-boek

 Na het dankwoord van Steven, gaan we over op de orde van de dag. Steven draagt de voorzittershamer over aan Angela, die op haar beurt het secretariaat overdraagt aan Renske Bootz. We zijn blij dat Angela en Renske deze zware taken willen overnemen en verwelkomen ze met een hartelijk applaus.

24-04-19-steven-en-angela24-04-19-angela-en-renske

 

Na de rondvraag- een cursus veilig opladen van boten, een hernieuwde AED cursus, met aandacht voor eerste hulp, en een calamiteitencursus- sluit onze nieuwe voorzitter de vergadering om 21.19, met daarna de borrel, weer fantastische verzorgd door de TokocommissiePlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis