Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

De ALV van 22 april 2022

Geplaatst op 23-04-2022  -  Categorie: Vergaderingen  -  Auteur: redactie RVWeesp

De Algemene Ledenvergadering van vrijdag 22 april 2022

Gewoontegetrouw opent onze voorzitter Steven de Nie de vergadering om klokslag 20.00 uur. Dit keer met een stevige hamerslag. De zaal zit vol, 24 mensen.

We staan stil bij het overlijden van Carel Kummer. Steven memoreert nogmaals hoe belangrijk Carel voor de vereniging was. Hij is nog steeds in onze gedachten.22-04-22-alv-bestuur-2

In een hoog tempo worden de gebruikelijke punten van de voorjaarsvergadering afgewerkt: de notulen van de vorige vergadering, het jaarverslag – het verslag ziet er weer prachtig uit, complimenten voor Frida Bodisco Massink die het samenstelde – en het financiele verslag - met de complimenten voor Wendy, haar eerste jaarverslag-. Op een paar kleine foutjes na worden de verslagen goedgekeurd.

Prijzen

22-04-22-alv-anne-wZoals gebruikelijk reikt Anne Wagenaar de bokalen voor de meeste km’s roeien uit. Van de jeugd roeide Nora het meest: 911 km! De seniorenprijs wordt gewonnen door Cock Vree: 3253 km! Zij zijn er helaas niet om hun prijs in ontvangst te nemen. Tot haar verrassing wint Frida Bodisco Massink de Muidenbokaal. Zij roeide er 13 maal naartoe.

De kilometerbokalen worden nu al meer dan 40 jaar uitgereikt. Al die jaren door Anne, die deze prijzen in 1980 introduceerde, toen hij lid werd van de RV Weesp. Nu kondigt hij zijn vertrek als ‘bokalenuitreiker’ aan. Over twee jaar, als hij 80 jaar wordt. Wie wordt de nieuwe?

De feestelijkheden zijn nog niet afgelopen. De twee vorig jaar benoemde leden van verdienste Madeleine van Eeghen en Ronald Kroon krijgen nu hun bij deze benoeming behorende, door Nicola Wolstenholme gemaakte, bord.

22-04-22-alv-madeleine22-04-22-alv-ronald-kroon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over naar de volgende punten:

- Vernieuwing van de Statuten- zij moeten worden aangepast aan de nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. In de najaarsvergadering zullen de leden deze ter goedkeuring krijgen voorgelegd. -; 

- De gevolgen van de transitie van Weesp naar de gemeente Amsterdam – onder meer overleggen wij nu met een 22-04-22-alv-publiek‘assetmanager’ over het onderhoud van het gebouw-; 

- De parkeerplaatsperikelen, van wie zijn de parkeerplaatsen voor ons gebouw?  – binnenkort is hierover een  hoorzitting met de gemeente-;

- Weer een Vrijwilligersdag – waarschijnlijk in september;

- En … een Lustrum in 2023 als de RV Weesp 45 jaar bestaat. Er wordt al gezocht naar mensen die dit lustrum willen helpen organseren.

Dan wordt Frank van Delden onder luid applaus herkozen als commissaris materiaal.

 En tenslotte in de rondvraag:

- er komt een cursus voor de AED die sind enige tijd in ons gebouw aanwezig is. Intekenen op de lijst die op het prikbord boven hangt.

- Renske Harte  organiseert een city swim Weesp om geld in te zamelen voor A.L.S.,  op zaterdagmiddag 3 september. Zwem mee of meld je aan als sponsor bij Renske.Die middag kan er niet geroeid worden.

 Steven sluit de vergadering rond de klok van negen, waarna Anne Wagenaar, als erelid, het bestuur -  en vooral Wendy- dankt voor het vele werk dat zij verzet.

 

 

 

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Vlotten schoon geschrobd.

Datum: 24 november 2023

Bestuursberichten

Datum: 22 november 2023

De Liefde is weer hersteld

Datum: 22 november 2023

Blokkade Gaasp!

Datum: 18 november 2023

Inlooproeien 2.0

Datum: 13 november 2023

Molenwedstrijd foto’s

Datum: 17 oktober 2023

Diverse geslaagden voor afroeien

Datum: 24 september 2023

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis