Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

De nieuwjaarsreceptie van 13 januari

Geplaatst op 15-01-2023  -  Categorie: Redactie  -  Auteur: redactie RVWeesp

Vrijdag 13 januari konden we het glasheffen op een mooi nieuw jaar 2023! Met champagne (echte en 0%), wijn, bier en sapjes  wensten wij  elkaar een gelukkig nieuwjaar. Klokslag acht uur (zoals gebruikelijk) nam onze voorzitter, Steven de Nie het woord. Hij memoreerde de spanningen in de wereld en het belang van een plek waar mensen zich veilig en gelukkig kunnen voelen. Voor ons is dat (ook) onze roeivereniging. En dan hebben we ook nog de mooie Vecht en ons prachtige gebouw!  Zijn hele toespraak is hier te lezen.  

2023 Is het jaar waarin onze vereniging 45 jaar zal bestaan. Dat wordt weer feest! Lisette van Dolderen, de enthousiaste voorzitter van de Lustrumcommissie, lichtte een piepklein tipje van de sluier op: er komt een fotowedstrijd. De mooiste foto's worden tentoongesteld. En verder wordt het heel leuk, maar hoe en wat zal pas de komende maanden langzaam duidelijk worden, kregen we te horen. "Houdt in ieder geval 3 juni vrij voor een spetterend feest", aldus Lisette.

23-01-13-nieuwjaarsreceptie

Er is afgelopen jaar weer veel geroeid, maar niet zoveel als andere jaren, vertelde Anne Wagenaar ons. Hij reikte zoals hij ieder jaar doet, ook deze keer weer de Bokalen uit aan: Cock Vree voor verreweg de meeste kilometers 23-01-13-bokalenroeien (bijna 3000); aan Siem Pontman die als jeugdlid de meeste kilometers roeide (832) en de Muidenbokaal, zoals gebruikelijk,  aan Frida Bodisco voor de meeste tochten naar Muiden.

Dit was jammer genoeg de laatste keer dat Anne de Bokalen uitreikte. Hij deed het 40 jaar. Een prestatie, waarvoor hij een hartelijk applaus kreeg.

Na nog vele gesprekken en heerlijke hapjes en drankjes ging iedereen gelouterd het nieuwe jaar in.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis