Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Een ALV in coronatijd

Geplaatst op 29-10-2020  -  Categorie: Redactie  -  Auteur: redactie

Woensdagavond in de City of Wesopa. Alles is anders in deze Algemene Leden Vergadering van onze roeivereniging. 20-10-28-alv-publiek

De plaats, de tijd en wij zelf ook. Er waren maar weinig roeiers, samen met het bestuur 17 mensen en een aantal machtigingen. 20-10-28-alv-bestuur-en-mondkapje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondkapjes bij binnenkomst en sommigen ook nog tijdens de vergadering. Een lange bestuurstafel en verder kleine ronde tafeltjes met een of twee stoelen erbij. Corona-afstanden van elkaar, geen gezellige onderonsjes. Achter het bestuur dikke rode veloursgordijnen en boven onze hoofden het geruis van de ventilator tegen ongewenste aerosolen.

20-10-29-alv-het-bestuur 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Steven opent de vergadering weer precies om acht uur.20-10-28-alv-bestuur-ieder-voor-zich Buiten de agenda om vertelt Angela Donkers over de plannen om nieuwe leden meer bij de vereniging te betrekken. We bespreken de financiële corona-maatregelen, het botenplan, de begroting en de aanpassingen aan het Huishoudelijk Reglement. Corona heeft ons ook nog iets goeds gebracht: een vervroegd aan te schaffen fonkelnieuwe Acht met fikse korting. Dan horen we dat Frida - haar termijn is afgelopen en er zijn geen tegenkandidaten- gelukkig nog drie jaar blijft. Hoera!

20-10-29-alv-steven-en-hans

 

Het belangrijkste nieuws van deze avond is niet zo vrolijk en toch ook weer wel. Hans, onze onvolprezen penningmeester gaat de vereniging verlaten. Hij gaat verhuizen naar Zeeland, naar zijn nieuwe/oude geliefde. Wij zullen hem missen, maar een betere reden om ons te verlaten is er 20-10-29-foto-hans-2niet. Wij wensen hem alle geluk.

 

Steven spreekt hem toe en geeft hem als dank een fles whiskey van zijn geliefde merk.

Geen drankje en hapje na afloop, maar mondkapjes op en naar huis. Het regent niet meer.

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis