Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Een jaar coastalrowing bij RV Naarden voor 50 euro

Geplaatst op 10-03-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Steven de Nie

20-03-10-coastal-rowingCoastalrowing is in opkomst. De KNRB doet er alles aan om deze ‘nieuwe’ tak van sport te promoten. Ook in Natroweemus-verband kijken de roeiverenigingen van Naarden, Tromp (Hilversum), Eem (Baarn), Weesp en Hemus (Amersfoort) hier met belangstelling naar en volgen de ontwikkelingen. De nieuwe coastalrowing afdeling van Roeivereniging Naarden heeft nu een aantrekkelijk aanbod. Extra fijn want de dagen gaan lengen en de avonden om te roeien komen er weer aan! 

Kom op 29 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur kennismaken met Coastal Rowing Huizen. Hoe is het om in een (gloednieuwe) wedstijd Zeevier op het Gooimeer te roeien? Wil jij voortaan een tocht maken van Huizen naar Muiden? Of leg je aan in de haven van Almere? Of misschien wil je wel meedoen aan een wedstrijd? Coastalroeien is wezenlijk anders dan ‘gewoon’ roeien. Ervaar het nu zelf en kom naar deze kennismakingsdag. 

Blijk je het coastalroeien leuk te vinden? Wil je het erbij doen met je ploeg? Of in je eentje? Samen met andere verenigingen een ploeg vormen? Of wil je zelfs helemaal ‘overstappen’? Dan kun je via Naarden dit jaar gebruik maken van een speciaal aanbod van slechts 50 euro. 

Voor dit bedrag kun je in 2020 onbeperkt coastalroeien vanuit de haven van Huizen. Je blijft lid van je eigen vereniging en dit bedrag is een vergoeding om in 2020 te coastal roeien. Je krijgt daarmee toegang tot het reserveringssysteem van RV Naarden om de coastal boten te reserveren en te gebruiken. Uiteraard gelden er ook regels voor reserveren, veiligheid e.d. die gevolgd moeten worden. Dit wordt allemaal toegelicht op de Coastalrowing Dag op 29 maart. 

Aanmelden voor de Kennismaking Coastalrowing Dag kan via deze link. 

Vriendelijke groeten, 

Steven de Nie, voorzitter RVWeespPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ingeborg Sap Ingeborg Sap
11 mrt 2020 20:23

Is dat even leuk! Het Gooimeer is hier vlak achter, super leuk om daar te kunnen roeien. Meteen maar aangemeld voor de kennismakingsdag. Op het formulier staat zonder tegenbericht kom ik om die en die tijd. Tja... of het nog op in quanrantaine zitten aankomt weet ik niet... maar voornemens zondag 29 maart om 11 uur te gaan kijken. I

De laatste nieuwsberichten:

Proeflessen

Datum: 20 maart 2024

ALV 19 april

Datum: 18 maart 2024

Landelijke Opschoondag

Datum: 07 maart 2024

De Eem is weer in de vaart.

Datum: 06 maart 2024

Verslag bestuursvergadering

Datum: 14 februari 2024

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis