Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Geslaagde Instructeursdag bij RV Weesp

Geplaatst op 26-04-2023  -  Categorie: Instructie  -  Auteur: Arthur Overkamp

Geslaagde Instructeursdag bij RV Weesp

Zoals gebruikelijk werd aan het begin van het nieuwe roeiseizoen de jaarlijkse Instructeursdag georganiseerd. Op zaterdag 22 april 2023 had de Instructiecommissie weer een leuk programma bedacht, waarbij 17 van onze instructeurs aanwezig waren. ´s Middags werd afgetrapt door Heleen Kooistra, die de instructeurs bedankte voor hun waardevolle inzet voor de vereniging.

Door de uitstroom van een aantal instructeurs is de groep momenteel eigenlijk aan de krappe kant, maar er zijn gelukkig ook wat nieuwe23-04-26-instructie-2
enthousiastelingen. Heleen gaf een toelichting op het reguliere instructieprogramma en de planning voor het komende jaar. Daarnaast werden ook diverse korte cursussen benoemd, zoals voetstuurtraining, start-up skiff ('opfrissen' na de winter) en een proefles in de acht.

Na de theepauze volgde een presentatie van Marien Mortier. Hij is docent van de RI-2 instructeursopleiding van de KNRB, bestuurslid bij RV Cornelis Tromp in Hilversum en ook lid bij RV De Eem. Marien had een leuk verhaal over verschillende aspecten van de basis roei-instructie, zoals de organisatie, veiligheid, roeitechniek en fouten. Zijn presentatie werd verlevendigd met video 23-04-instructie-3en demonstraties op de ergometer.

Aan het eind van de middag was er natuurlijk ook tijd voor het sociale aspect, tijdens de borrel en daarna een heerlijk buffet voor alle aanwezigen.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis