Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Voor iedereen een boot

Geplaatst op 22-09-2023  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

cieHet gaat goed met onze vereniging!

Eind 2022 telden we 320 leden en ook dit jaar mogen we weer nieuwe leden verwelkomen, zowel C4-cursisten als "zij-instromers" onder andere vanuit Weespersluis. 

De gestage groei is langzamerhand merkbaar geworden. Het is vaak nóg gezelliger bij de koffie maar ook drukker op het vlot en op piekmomenten is het soms puzzelen met boten. Met name op zaterdag- en zondagochtend willen veel leden roeien, zo ook degenen die vanwege werk of privé geen ander moment vrij kunnen maken.

Het bestuur neemt daarom - naar aanleiding van signalen vanuit de jaarlijkse commissievergadering - passende maatregelen om de beschikbaarheid van boten voor alle leden te verbeteren. Zo zijn de spelregels voor vaste (wekelijkse) reserveringen aangepast waardoor het ook voor nieuwe leden en teams makkelijker wordt om een beschikbare boot te vinden. 

Teams die voor het komende winterseizoen een vaste reservering hebben aangevraagd moesten even wennen aan de wijzigingen. Uiteindelijk zijn vrijwel alle teams er in goed overleg met andere teams uit gekomen. Ook zien we dat reserveringen eerder in de week worden vrijgegeven.

We nodigen nu alle leden uit om de boten die hierdoor beschikbaar blijven goed te benutten! Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis