Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Horecaregels en coronabeperkingen

Geplaatst op 16-06-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

Kantine weer open, onder (strenge) horecaregels en uitsluitend met bardienst.

Gelukkig kunnen we weer in volle boten roeien, en heeft het bestuur geëxperimenteerd met de bardienst volgens de strenge RIVM regels die voor alle horeca en sportkantines gelden. En het blijkt prima te doen te zijn onder de voorwaarde dat er uitsluitend vanuit de buitentoko koffie en thee geschonken wordt (geen andere dranken of versnaperingen), en dat slechts één persoon de koffie zet en uitschenkt vanuit de toko. Het servies wordt nog niet gebruikt. Neem svp je eigen beker mee, dat scheelt zoveel wegwerpmateriaal. Maak niet voor je eigen groepje koffie/thee, dat kan helaas nog niet. In de afgelopen weken waren er veel vrijwilligers voor de bardienst die met de regels hebben gewerkt en dat loopt volgens ons heel verantwoord. Aandachtspunt is dat iedereen anderhalve meter afstand houdt van elkaar! Het zal niet zo lang meer duren hopen we, probeer dus loyaal mee te werken aan de corona-regels zolang die gelden.

Coronabeperkingen bijna voorbij

Het bestuur is heel blij dat iedereen zich geschikt heeft naar bijna anderhalf jaar strenge coronaregels. In het tweede kwartaal vorig jaar was er zelfs een totaal verbod op sporten. De contributie van dat kwartaal is dan ook kwijtgescholden. Niet iedereen wilde in die periode daarna roeien met lege bankjes in de boten, eerst max 2, daarna max 3 personen per boot. Velen hebben in die periode met lege bankjes wel geroeid maar ook een grote groep koos ervoor nog niet naar de club komen. Zij hebben dus al die tijd niet geroeid. Veel dank daarom aan al die leden dat jullie lid zijn gebleven!!!

De pupillen in de instructie

Eén groep had die keuze om met lege bankjes te roeien niet, en dat waren de leden die in 2019 zijn ingestroomd en net begonnen waren met de instructie. Er kan immers geen instructie worden gegeven aan beginners met de 1,5 m afstandseis en met lege bankjes. Deze groep heeft van september vorig jaar tot april van dit jaar helemaal niet mógen roeien. Daarom heeft het bestuur besloten om deze 16 leden 1 kwartaal extra kwijtschelding van contributie te verlenen. Dit wordt verrekend met de najaarsincasso. Deze leden krijgen hierover nog apart bericht. Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Frida Bodisco Massink - Jongejans Frida Bodisco Massink - Jongejans
20 jun 2021 16:02

Dank je Margriet dat je dit drama hebt uitgezocht en met ons gedeeld!

De laatste nieuwsberichten:

Verslag bestuursvergadering

Datum: 14 februari 2024

Start-up skiff 1 mei

Datum: 27 januari 2024

Skiff-instructie

Datum: 27 januari 2024

Update vanuit het bestuur

Datum: 16 december 2023

Uilenspiegeltje

Datum: 29 november 2023

Vlotten schoon geschrobd.

Datum: 24 november 2023

Bestuursberichten

Datum: 22 november 2023

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis