Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Impressie van de Algemene Leden Vergadering van 13 april jl

Geplaatst op 13-04-2018  -  Categorie: Redactie  -  Auteur: Emmy Kwant

18-04-13-het-bestuur-2

Met een ferme hamerslag maande de voorzitter de ongeveer 25 aanwezigen tot stilte, en heette hij hen stipt om 20 uur welkom bij deze ledenvergadering in het lustrumjaar.

18-04-13-alv-publiek

Niet alleen de feestelijkheden die ons de komende maanden te wachten staan, maar tal van zaken die deze avond de revue passeerden en resultaten die het afgelopen jaar zijn behaald, gaven aanleiding tot een zeer  positieve stemming.
Met grote regelmaat klonk er luid en welverdiend applaus.

Zo zijn alle actiepunten van de vergadering in november uitgevoerd, is de financiële situatie van de vereniging heel gezond te noemen, en zijn alle activiteiten van commissies, coördinatoren en vrijwilligers vastgelegd in een prachtig jaarverslag.

In het kader van de financiën werd door het bestuur de noodzaak beklemtoond van het aanhouden van een behoorlijke reserve, zoals ook in voorgaande jaren het beleid was. Er bestaat namelijk geen garantie van de kant van de gemeente dat de huidige constructie wat betreft het gebruik van het gebouw in de verre toekomst zal worden gecontinueerd. Dit is geen aanleiding voor grote zorgen, maar vanwege het ontbreken van een schriftelijke garantie, lijkt het aanhouden van de reserves de veiligste keuze.

Verder meldde Hans, de penningmeester, aan zijn zesde jaar te beginnen, dwz het laatste jaar van zijn tweede termijn van drie jaar. Daarmee komt zijn functie volgend jaar beschikbaar, en worden gegadigden onder de leden opgeroepen zich te melden bij Frida, de secretaris van de vereniging.18-04-13-bestuur-medailles

Speciaal moment was de onthulling van de jubileum-medailles door Renske Harte, coördinator van de lustrumcommissie. De medailles, ontworpen door  Istvan Tan, waren net gearriveerd en gingen als een kostbaar kleinood de rijen langs. Ze zullen het hele jaar gebruikt worden bij de wedstrijden.

18-04-13-renske-medailles

Over het feestprogramma van 2 juni wilde de coördinator nog niet te veel loslaten; behalve dat de festiviteiten om 14 uur beginnen en zich in het gebouw en op het water zullen afspelen.
Na de middag-activiteiten volgt er een borrel, een maaltijd, en ’s avonds is er muziek.

Ter geruststelling van sommigen: we hoeven niet in galakleding te verschijnen!


En we duimen allemaal voor een stralende dag.

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Uilenspiegeltje

Datum: 29 november 2023

Vlotten schoon geschrobd.

Datum: 24 november 2023

Bestuursberichten

Datum: 22 november 2023

De Liefde is weer hersteld

Datum: 22 november 2023

Blokkade Gaasp!

Datum: 18 november 2023

Inlooproeien 2.0

Datum: 13 november 2023

Molenwedstrijd foto’s

Datum: 17 oktober 2023

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis