Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Ledenvergadering van 2 november. Informatie uit het bestuur

Geplaatst op 03-10-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur
18-10-02-infoInfo uit het bestuur
  • ALV: Alle stukken voor de Ledenvergadering van 2 november zijn door het bestuur goedgekeurd voor de ALV. Ze worden op de website geplaatst. Het gaat hierbij natuurlijk vooral om de Begroting 2019 en het Botenplan 2019. Het bestuur stelt voor om de contributie komend jaar niet te verhogen, de financiën zijn echt rooskleurig. Ook is er een agendapunt over de vraag of we zonnepanelen aanbrengen op het dak van de rechter buitenloods. Hierover willen we graag met de leden van gedachten wisselen.
  • Lustrumjaar 2018: het einde van ons prachtige lustrumjaar is in zicht. Tijdens de ALV willen we met iedereen terugblikken en de geweldige Lustrumcommissie in het zonnetje zetten.
  • Onderhoud boten: Na de ingrijpende renovaties van ’De Hoop’ en de ’Vuurtoren’ is de onderhoudsploeg zich nu gaan wijden aan het repareren van de vele beschadigingen en beschadigingetjes van het gladde materiaal. Het was even schrikken toen we constateerden dat bij een aantal boten de dekjes lange barsten in de lengterichting vertonen. We moeten achterhalen wat daarvan de oorzaak en daar snel wat aan doen!

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis