Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Meer inschrijvingen voor Natroweemus gevraagd!

Geplaatst op 14-06-2018  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur:

18-06-09-natroweemus-2018Geachte voorzitters en andere belanghebbenden,

Mogen wij nog even uw aandacht vragen voor de Natroweemus van woensdag 20 juni in Baarn, over 1 week dus!

Er is namelijk nog volop ruimte en mogelijkheid in het programma voor extra deelnemende ploegen.

Vanuit BWV de Eem zijn momenteel 5 teams aangemeld, vanuit de andere verenigingen 4. Elke niet-Baarnse vereniging heeft nu 1 ploeg aangemeld. Wij vinden dit aantal wat mager en hopen dat u wilt helpen dit omhoog te stuwen. Het Natroweemus-feest is bij uitstek geschikt om de vriendschapsbanden aan te halen en blijk te geven van onze onderlinge samenwerking. Het zou toch mooi zijn als veel leden hiervan kunnen profiteren. Aan de avond zal het niet liggen. We beloven u veel spektakel en gezelligheid. Een avond om niet te vergeten!

Graag doen wij een beroep op u om de Natroweemus nogmaals onder de aandacht van uw leden te brengen en hen te vragen in grote getale in te schrijven en mee te doen met dit mooie roeifestijn. De termijn van inschrijven hebben wij met één dag verlengd. Men kan inschrijven tot en met zondag aanstaande.

Op de Natroweemus-pagina is alle informatie te vinden en helemaal onderaan is een eenvoudig aanmeldformulier aanwezig. https://www.bwvdeeem.nl/natroweemus-2018/ Als u deze informatie en pagina via email of op uw website wilt publiceren en promoten, moet het toch mogelijk zijn meer ploegen enthousiast te krijgen voor de Natroweemus.  

Wij hopen op nog veel aanmeldingen!

Hartelijk dank voor uw hulp in deze en met vriendelijke groet,

 

Natroweemus-organisatie 2018, BWV de Eem

Hans Schotborgh & Jack Nieuwerf

sumeewortan.[antispam].@bwvdeeem.nl

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Steven de Nie Steven de Nie
18 jun 2018 12:36

Aan de deelnemers van de Natroweemus editie 2018! Het verheugt ons u mee te kunnen delen dat 13 ploegen zich hebben ingeschreven voor de Natroweemus bij BWV De Eem op woensdag a.s. Het belooft dus een groots en gezellig spektakel te worden met permanent 4 achten in de vaart en een start elke vijftien minuten. Het lijkt erop dat het weer ons ook zeer gaat helpen bij de beleving van dit festijn. We zijn blij dat het roeien in de scull-8 een grote vlucht heeft genomen. Meer dan de helft van de ploegen heeft daar de voorkeur voor aangegeven. Ook zijn wij opgetogen dat we één jeugdploeg kunnen verwelkomen: de Royal Eem Brothers and Sisters ltd. Dankzij het mogen gebruiken van de Amersfoirde van Hemus kunnen we de scull-ploegen tegen elkaar uit laten komen. Hetzelfde geldt voor de boordploegen. Elke ploeg kan in ieder geval twee maal tegen een andere ploeg strijden. De snelste tijd telt in het klassement voor het winnen van de Gouden Eend. Ons thema is dit jaar VORSTELIJK SAMEN. Elke ploeg die aan dat thema gestalte geeft, verdient 15 seconden aftrek en maakt kans op de speciale prijs. Onze vereniging, die dit jaar haar negentiende lustrum viert, heeft zich bij dit lustrum verbonden met SAM². Alle inschrijfgelden en donaties van samenwerkende bedrijven komen ten goede aan de doelgroep van deze vrijwilligersorganisatie. Voor u bestaat ook de gelegenheid een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Namens SAM² alvast hartelijk dank! Wij willen het thema nog accentueren door elke ploeg een tweetal roeiers af te laten vaardigen die in een speciale VORSTELIJK SAMEN-wedstrijd samen met leden van andere verengingen, naast hun twee reguliere races, ook in een gelegenheidscombinatie varen. Bij de aanmelding krijgt u daar meer informatie over. Om een tip van de sluier op te lichten: zangtalenten hebben een streepje voor. We willen ieder vragen om 18:00 uur aanwezig te zijn en zich aan te melden. U zult vorstelijk worden ontvangen. Zoals eerder gemeld vragen we per ploeg een inschrijvingsbijdrage van 10 euro. Vanaf 18:00 uur kunt u ook van een hapje en drankje genieten. Er zullen 4 vorstelijke soepen geserveerd worden, waarvan twee vegetarisch. Vanuit de Lustrumcommissie zult u verrast worden met een vorstelijke traktatie. Consumpties kunt u kopen met munten. Munten zijn 75 cent per stuk, 7 voor 5 euro. Voor 10 munten heeft u een kop soep, twee broodjes en enkele drankjes. Wilt u s.v.p contant betalen? We hebben geen PIN. Een routebeschrijving en parkeerhulp vindt u in de bijlage. Evenals het wedstrijdreglement en baankaart. En dan, er is nog een bijzonder auditieve verrassing, die bij zal dragen aan de feestelijkheid van dit grote en mooie evenement. Wij verheugen ons erop u te mogen ontmoeten. Tot woensdag 18:00 uur! Bij het aanmelden krijgt u nog schriftelijk informatie over de wedstrijden en meer. Namens de Natroweemus-organisatie en Lustrumcommissie, Peter van Kleij Jack Nieuwerf Hans Schotborgh

Steven de Nie Steven de Nie
14 jun 2018 16:24

Het laatste nieuws van Patrick van Zuilen dat zijn team zich als tweede heeft ingeschreven voor deze leuke wedstrijd in Baarn. Het wordt inmiddels ook de moeite waard voor Weesper Supporters om woensdagavond 20 juni mee te gaan naar Baarn om het NATROWEMUS feest mee te maken. Een zekerheid is dat we daar allemaal Vorstelijk ontvangen gaan worden. Zij zullen zo dichtbij het oude paleis Soestdijk wel weten hoe dat te doen :-)

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis